ENCODED Posted August 22, 2006 Report Posted August 22, 2006 DEMO IMG : DOWNLOAD LINK :http://rapidshare.de/files/30368768/RSTski...EDbyENCODED.rarCredits :DjBes7 pentru sursa sckinului ... ( si el l`a luat de pe alt siteu )P.S. L`am editat pentru ka mi se parea prea naspa nuante de GRI ... Quote
zbeng Posted August 22, 2006 Report Posted August 22, 2006 da bine acum vin eu cu obiectile:-e fain dar culoarea e prea deschisa si te oboseste -scrisu prin optiuni e diminut(cel putin la mine)cam atata Quote
ENCODED Posted August 22, 2006 Author Report Posted August 22, 2006 da bine acum vin eu cu obiectile:-e fain dar culoarea e prea deschisa si te oboseste -scrisu prin optiuni e diminut(cel putin la mine)cam atataNu m`am atins de scris dimensiuni ka n`am avut timp ... m`am atins doar de partea grafika ... in curand o sa fac eu unu mai tare Quote
HexString Posted August 23, 2006 Report Posted August 23, 2006 ENCODED imi place , l-ai facut ca sa ti se potriveasca cu wallpaperul, da sincer sa fiu si eu l-am primit de la un prieten , voi incerca si eu sa fac unul mai Bes7 Quote
ENCODED Posted August 23, 2006 Author Report Posted August 23, 2006 ENCODED imi place , l-ai facut ca sa ti se potriveasca cu wallpaperul, da sincer sa fiu si eu l-am primit de la un prieten , voi incerca si eu sa fac unul mai Bes7 Vezi daka mai gasejti ceva modele mai speciale gen Mechanical sa pui la share Quote
jok3r Posted August 23, 2006 Report Posted August 23, 2006 Acuma sper sa nu radeti , sunt doar un n00b si ceva, care vrea sa invete .. va pun si eu o intrebare cum il instalez in Ymess , am copiat imaginile in skins ,si nimik am incercat sa skim sckinul dar tot cele al messului mile arata can yo help me ? Quote
eddie47 Posted August 23, 2006 Report Posted August 23, 2006 Scrie tot pe undeva pe-aici [la OFF-TOPIC mi se pare]...Trebuia doar un search sa-i dai... Quote
HexString Posted August 23, 2006 Report Posted August 23, 2006 Am postat eu unde e skinul la Stuff Tools cauta si vei gasi Quote