CWSNe0h Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 "Dupa cateva luni de stat “offline”,Ne0h s-a spalat pe fata,si-a redeschis calculatorul si a spus:“ia sa sparg eu IGPR din nou”.Dupa ce si-a reamintit renumita comanda <script>alert(document.cookie)</script> si utilizarea pangolinului,a reusit sa se pise iar de sus pe IGPR.Dupa incalzirea cu Politia Romana,renumitul si extrarenumitul hacker Ne0h si-a bagat putin pula in searchboxurile din uTorrent si Nero cu stringul de xss tatuat pe dânsa.Toate aceste lucruri s-au intamplat in decursul zilei de astazi iar la aceasta ora tarzie din noapte ( 23.27 ) Neoh doarme deja,visand cateva targget-uri pentru maine…"Postul il gasiti aici: Ne0h revine în for??! Quote
SirGod Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 PranksArata-ne ca poti fi rautacios intr-un mod inteligentUnde-i domne inteligenta?Edit: L-a mutat careva la Cele mai penale posturi. Bine a facut. Quote
CWSNe0h Posted April 1, 2010 Author Report Posted April 1, 2010 Da nu a fost niciodata la Pranks l-am postat eu la cele mai penale posturi. Quote
ZeroCold Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 "Extrarenumitul hacker Ne0h" :D:DPe Shoby il cunosti??? aka "Hackerul planetei" Quote
cmiN Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Mai raman sa apara denumiri de genul: haculet de la braila, regele hackerilor, hacer smecer de 7 stele, h4x0rul de h4ur, hecher minune. Quote
CWSNe0h Posted April 2, 2010 Author Report Posted April 2, 2010 ZeroCold: Nu il cunosc dar dupa nickname nici nu vreau sa il cunosc. Quote