vizitatoru123 Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Am si eu nevoie de cineva care se pricepe la editat filme sa ma ajute.Daca se pricepe cineva pm me please. Quote
vizitatoru123 Posted April 2, 2010 Author Report Posted April 2, 2010 La ce anume mai exact? efecte?idei?Ambele vreau niste efecte, si daca se poate si idei Vreau sa fac un set de tutoriale despre majoritatea tool-urilor din Backtrack si imi trebuie cineva sa editeze filmele. Quote
Cheater Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Cauta Ulead Video 11. Poti face chiar tu montajele cu el, are efecte si multe optiuni de editare.Optiunile sunt sugestive si organizate simplist, nu e greu.Bafta! Quote
vizitatoru123 Posted April 2, 2010 Author Report Posted April 2, 2010 (edited) Bine, editoare de filme stiu si eu O_o dar imi trebuie cineva care se si pricepe sa le foloseasca. De jucat ma joc si eu in ele dar nu se compara.Am nevoie de cineva care sa se priceapa la Sonny Vegas sau la Adobe After Effects Edited April 2, 2010 by vizitatoru123 Quote