Xander Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Un executabil care nu face nimic altceva decat sa se copieze cu nume random (alfanumeric) ruleaza noua copie si o sterge pe cea veche Fisier - Upload Videos, Images, Music Yourself.aveti si sursa btw daca aveti windows defender o sa planga procesoruP.S.: programul nu se pune la startup si ctrl+shift+alt+esc il inchide dar tre sa apasati de mai multe ori de obicei (deci daca il inchideti asa nu se pune - eu nu am reusit sa il inchid altfel ) Quote
Paul4games Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Pai daca merge cu ctrl+shift+alt+esc de ce mai e hard?si cred ca merge inchis si cu hijackthis Quote
Xander Posted April 2, 2010 Author Report Posted April 2, 2010 Pai daca merge cu ctrl+shift+alt+esc de ce mai e hard?si cred ca merge inchis si cu hijackthisctrl+shift+alt+esc l-am pus ca sa pot sa il inchid ca altfel nu merge ... lol e un fel de cheat ca nu aveam chef sa dau restart daca esti tare scoate linia de cod cu hotkeyset compileaza si ruleaza Quote
loki Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 hmm Il rulezi preventiv intr-un folder fara alte fisiere ca sa nu iti stergi ceva.notepad pula.batdel *.pula.batdupa mesajul de eroare dai ok si inchizi cmd. Quote
loki Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 del*. sterge fisierele fara extensie. Nu sterge bat-ul. Quote
Xander Posted April 2, 2010 Author Report Posted April 2, 2010 del*. sterge fisierele fara extensie. Nu sterge bat-ul.ah .. am inteles ( dar punctu ala pt ce e? nu presupune sa ai un punct in numele fisierului ? nu prea stiu bat) Quote
cmiN Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 merge si del *adica fara . asta inseamna sa stearga toate fisierele fara extensie iar *.* ar sterge toate fisierele de orice extensie s.a.m.d. Quote
loki Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 (edited) merge si del *adica fara . asta inseamna sa stearga toate fisierele fara extensie iar *.* ar sterge toate fisierele de orice extensie s.a.m.d.Nope:del* sterge toate fisierele si te si intreaba daca esti sigur. * inseamna orice sir de caractere. Inclusiv . si ce e dupa el.del *. sterge doar cele fara extensie.Testeaza! Edited April 2, 2010 by loki Quote
cmiN Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Da ... asa-i .. am testat inainte sa postez dar nu mi-am dat seama ^^. Quote