Jump to content
dragosdydy

Cum sa integrezi dll-uri in exe

Recommended Posts

Posted

M-am lovit de o problema, incercand sa fac doar un .exe dintr-un program care depindea de doua dll-uri. Am cautat cateva chestii pe net si am rezolvat treaba. Acum vroiam sa va fac si voua munca mai usoara daca va loviti de aceasta problema :).

Pentru a integra dll-uri intr-un exe avem nevoie de urmatorul programel, pe nume ILMerge.

Download de aici: Download details: ILMerge

Acum, mergem unde am instalat ILMerge (default: C:\program files\microsoft\ILMerge) si copiem ILMerge.exe intr-un folder unde avem Original.exe, Unu.dll, Doi.dll (etc.)

Intram in command prompt si ne mutam in directorul unde avem fisierele ( cd D:\program)

Apoi scriem urmatoarea comanda: ilmerge /wildcards /t:winexe /out:rezultat.exe original.exe unu.dll doi.dll

Acum ar trebui sa avem un nou exe in acel folder pe nume rezultat.exe.

Job Done

Sper ca m-am facut inteles, este primul tutorial facut de mine! :D

Posted

ms. nu vad linkul desi sunt inregistrat...nu ma lasa nici sa atasez un avatar, dar asta e alta poveste. L-am gasit de pe un link MS...si fiind fisier ".msi" l-am modificat cu programelul "Orca" in tabela "Property" astfel :

"FolderForm_AllUsers" din "ME" am modificat si am pus "ALL"

"EulaForm_Property" din "No" in "Yes"

ca sa zburde rapid la instalare fara sa necesite decat click succesiv pe "Next"...daca vrei sa-l extragi poti face admin install, si cea mai rapida metoda e sa ai instalat in prealabil "Universal extractor" sa folosesti click dreapta, context menu.

e f. util, uneori, sa integrezi dll-urile in fisierul mama executabil unic... cu utilitarul asta si cu programul "Install Watch" care captureaza modificarile din registry, pot sa fac softuletze portabile usor :D