mookspookz Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Iata aici:Cum schimb limba din Yahoo! în român?? - SMASH.roTestat, merge perfect. Quote
Bebe1911 Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 frate eu am mailu la yahoo in romana de vreo 2 ani jumate.. Quote
mookspookz Posted April 7, 2010 Author Report Posted April 7, 2010 frate eu am mailu la yahoo in romana de vreo 2 ani jumate..bravo frate, mai zi si la altii, nu tine pt tine... Quote
Paul4games Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Si pana la urma la ce va ajuta ca aveti mailu in romana? Quote
Steve Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Si pana la urma la ce va ajuta ca aveti mailu in romana?Unii nu detin limba engleza. Fuck... Quote
mookspookz Posted April 8, 2010 Author Report Posted April 8, 2010 Si pana la urma la ce va ajuta ca aveti mailu in romana?Atitudinile de genul ?sta nu înceteaz? s? m? uimeasc?....Mie unuia mi se pare un mod de-a dreptul idiot de-a pune problema...De?i eu pricep engleza foarte bine ?i pricep tot ce citesc ?i aud în englez? pe net ?i nu numai ?i o ?i vorbesc, cursiv, parc? e totu?i un snobism s? m? sparg în englezisme, nu crezi?De?i ?tiu foarte bine ce-i ?la Inbox de ex. (de vreo 15 ani ?tiu) parc? tot nu-mi vine s?-i zic po?ta?ului s?-mi aduc? ziarul la u?? ?i s? nu mi-l mai pun? în mailbox sau inbox, de ex., de?i poate suna ?ucar. Nu cred c?-i voi zice a?a vreodat?. etc?i când v?d c? Indonezia, Vietnam, Taiwan ?i mul?i al?ii au Yahoo! în limba lor, parc? încep s? vreau ?i eu Yahoo! în limba mea. A?a cum neam?ul prefer? s? vorbeasc? germana de?i cam to?i nem?ii ?tiu engleza, a?a vreau ?i eu românul s? am varianta mea în român?, fie chiar ?i de sanchi sau s? se vad? c? exist pe harta lumii...:mad: Quote
Paul4games Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Am inteles oricum eu n-am nici o satisfactie daca am mailu in engleza sau romana ,tot asa il citesc Quote