go_sword Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Aveti idee cam cat ar fi taxele de expediere pentru o unitate centrala din US in RO ? Quote
devianc3 Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Daca nu ma insel, pentru electronice se plateste si vama, daca vin din state. In rest, depinde cu ce expediezi. Eu, cand mi-am luat computerul, mi l-au trimis din Irlanda. Aveam ca variante de expeditie doar DHL. IRL-RO era 450 de Euro si l-am trimis in Germania, unde a iesit la.. 50 de euro. Quote
go_sword Posted April 8, 2010 Author Report Posted April 8, 2010 si cam cat trebuie sa plateasca cel care trimite ? Quote
Cheater Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Conteaza grautatea coletului, vezi pe Posta Romana cat e de aici acolo, nu ar trebui sa fie vreo diferenta semnificativa. De obicei pentru produse mai mici (telefoane, incarcatoare, cartele..) e ~10$.Si legat de taxa vamale eu am luat un palm de la cineva din state prin ebay acum vreo 2 luni si n-am platit taxe vamale. Mi se pare ca taxele mai sunt doar dupa o anumita grautate in sus. Quote
go_sword Posted April 8, 2010 Author Report Posted April 8, 2010 eu s-ar putea sa primesc o unitate,nu chestii usoare,mersi de sfat Quote