Jump to content
Guest Nemessis

Program de afiliere adultdatelink

Recommended Posts

Guest Nemessis

M-am jucat impreuna cu alti membrii ai staffului RST cu sistemul de afiliere al site-ului adultdatelink.com. Din 4 persoane cate am testat respectivul program de afiliere una singura nu a reusit sa isi primeasca banii datorita conversiei prea slabe versus castiguri acumulate.

Despre ce este vorba pe scurt:

Adultdatelink ofera posibilitatea de afiliere pe unul din site-urile pe care le detine compania. Printre campaniile adultdatelink se afla si cea de pay-per-email, o campanie care pentru cei care folosesc metode blackhat este usor de monetizat.

Campania pay-per-email este pentru tot prostul. Convingi o persoana sa isi faca un cont gratuit pe site iar dupa ce a activat contul primesti o suma ce depaseste $1. Contul se activeaza cand persoana da click pe linkul din mail si apoi isi completeaza profilul.

Cat se castiga?

In cateva zile (3-4-5), se castiga aproximativ $150. Cand ajungeti la suma asta opriti-va pentru ca altfel veti fi transferati pe campaniile pay-per-signup si nu va veti primii banii castigati initial.

De ce aveti nevoie.

1. Un site (nu domeniu gratuit si nu .ro), cu ceva content de ochii lumii. Preferabil porn.

2. Trafic din US, Canada, Australia, UK. Utilizatorii din restul tarilor nu sunt luati in calcul si nu veti primi bani pentru userele facute de ei ci din contra un mare ban pe site.

3. Un card ePassporte. Nici sa nu va ganditi sa folositi alte metode de primire a banilor castigati pentru ca va veti lua teapa.

4. Trimite-ti mesaj la adminul adultdatelink si spuneti-i ca sunteti din Romania si doriti sa va afiliati la programul lor. Asta imediat dupa ce va creeati cont de afiliat, pentru ca accepta doar romanii care le trimit un mail de instiintare.

Dupa ce ati incasat cei $150 nu va mai chinuiti sa aduceti trafic pentru ca veti fi trecuti pe campaniile pay-per-signup.

Trafic se face foarte simplu prin spam. Aici e problema voastra cum va descurcati.

P.S. - aveti grija la ratia conversiilor.

Link to comment
Share on other sites

Trebuie sa ti-l trimita cineva care deja are cont epassporte ca si CADOU ( $35) sau iti faci un cont pe undeva pe unde se accepta epassporte ca si metoda de plata a castigului tau si din suma castigata ei vor trage $35 si iti vor trimite cardul.

Link to comment
Share on other sites

Multam dar cum se poate activa contul Epassporte(vreau sa primesc bani pe cardul epassporte) pentru Romania?

Dupa ce ai facut contul ori astepti sa iti bage cineva care are cont bussines 5$ ori cand primesti de la programul de afiliere banii o sa ti se activeze automat ;) e foarte simplu.

P.S. : recomand sa iti comanzi card pentru a putea scoate banii mai usor altfel va trebui sa foloseste wire transfer si nu faci mare treaba pentru ca te costa 50$ / transfer sa iti bagi banii in contul tau de aici

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...