Jump to content

bodyporkul

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bodyporkul

  1. Salut, caut programator pt un scrapper si importer in Magento, OpenC sau WP
  2. Salut, am nevoie de un programator serios pt mai multe proiecte web in sistem e-lance. Experienta in lucrul cu scrapper-e, importere, PHP, nodeJS este binevenita.
  3. Sa fie primit , dar grija mare cu bck .edu .gov nu abuzati de ele , eu pun 1 .edu sau .gov /100 rd's
  4. Am nevoie de niste link-uri pe fashion pe .ro (calitative) , ideal permanente. Am site-uri pe .com din care pot trimite catre alte .com-uri (contextuale)
  5. Incearca cu pagina de Google + id. Ca bagasera prin primavara mizeria asta. Daca ai link-uit conturile de youtube intre ele cu acelasi cont de Adsense, s-ar putea sa iti dispara monetizarea si pe celelalte conturi de Youtube.
  6. In schimbul ePassporte, cu care au fost prb bine cunoscute, va recomand Paxum . E 50$ taxa de emitere a cc-ului si fee-ul anual tot 50$, insa puteti fi sigur ca va ridicati banii.
  7. Daca vrei sa si castigi bani la modul simtitor, mergi pe CJ, Linkshare si AA. Uitati de 2P si Conv ca e pierdere de timp, sau poate daca aveti vreun dotro la nivel de SATI Si apropos de ce spunea behave mai sus, nu vreau sa fiu nationalist cu maimute corporatiste care taie comisioane in sistem ca asa vrea p lor sau ca au directiva de a reduce din costuri cu afiliatii, sau cu advertiseri care platesc "fraierii" care genereaza ROI pt ei in platforme de afiliere cand isi aduc aminte. Sau cand trebuie sa-mi fac nsh ce PFA, sau forma juridica legala ca sa mai tai 16% din bani. Prefer sa ma .. pe nationalism in cazul asta si sa-mi vad interesul direct. Daca vrei sa iti tii conversion-ul sau 2P doar ca sa mai scazi din pretul produselor achizionate de tine sau prieteni e ok, insa ca money-making scheme este ridicol sa vbm de asemenea mizerii. Nici nu prea inteleg cum de a ajuns thread-ul asta aici cu link de aff pe 2P initial, dar ma rog.
  8. Faza e ca sunt din China..iar astia apar si dispar. Am vaz ca sunt din Aug in CJ prob ca o sa scada rata de comision odata cu trecerea timpului si cresterea castigurilor in CJ, dar na merita testat.
  9. Am fost de ambele parti a 2Parale, atat ca afiliat cat si ca publisher (advertiser). Prb lui este asemenea curvelor de la Paris, toata lumea le lauda dar nu le-a f. nimenea. Asa si 2parale, toata lumea se lauda ca obtine rezultate, dar nimeni nu vede cash-ul. Poate cei mai castigati sunt cei de la 2Parale, le-a ajuns suficient sa-si faca birouri frumoase, salarii grasane etc.
×
×
  • Create New...