AlexXutZ Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Aveti aici cateva servere gratis noshell pe care le puteti folosi pentru port forward (sa va ascundeti IP) sau sa faceti orice vreti voi cu ele (cand zic orice ma refer chiar la orice ).User:kd9283das213Parola: cc9213ood123(valabile pentru toate serverele)Servere:96.9.134.6066.197.195.23767.55.77.18866.197.195.236 Quote
sosetutza Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Ba ce sugaci care ati schimbat ba parola? Picaiar degetele la ala care a schimbato.... Quote
daatdraqq Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Tipic !AlexXutZ aici sunt unii care practica muia tata ,multumim oricum .... Quote
AlexXutZ Posted April 23, 2010 Author Report Posted April 23, 2010 Daca nu merge cu userul ce l-am dat, incercati cu urmatoarele:User:id9283das213Parola: cc9213ood123Repet! Nu au acces la shell, se pot folosi pentru port forward sau daca reusiti voi sa luati drept de root pe ele Quote
AlexXutZ Posted April 24, 2010 Author Report Posted April 24, 2010 Va folosesc la ceva?PS: Ca sa va ascundeti IP puteti folosi programul de la http://freetunel.com/FreeTunel10.exeFolositi user wap parola vampix Quote
wvw Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Va folosesc la ceva?PS: Ca sa va ascundeti IP puteti folosi programul de la http://freetunel.com/FreeTunel10.exeFolositi user wap parola vampixExtrem de interesant executabilul ?sta ;-) Quote
AlexXutZ Posted April 24, 2010 Author Report Posted April 24, 2010 Nu contine troieni sau alti viermi il puteti scana daca nu Quote
Fitty Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 (edited) @Alex: Tot cu d-astea esti? @all: Executabilu' e de incredere, trust this guy. Edited April 24, 2010 by Fitty Quote
AlexXutZ Posted April 24, 2010 Author Report Posted April 24, 2010 Oooo Fitty, ce mai faci batrane? Nu mai aude lumea de tine (scuze pt offtopic). Dap ma mai ocup de tunneling iti explic pe mess mai multe dak vrei. Softul ala e creatia mea, dar a fost cam furat de domnu` vampix :D Quote
ZmEu Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 (edited) Aveti aici cateva servere gratis noshell pe care le puteti folosi pentru port forward (sa va ascundeti IP) sau sa faceti orice vreti voi cu ele (cand zic orice ma refer chiar la orice ).User:kd9283das213Parola: cc9213ood123(valabile pentru toate serverele)Servere:96.9.134.6066.197.195.23767.55.77.18866.197.195.236frumos din partea ta, ce pot sa spun sunteti "mici" decat your-freedom... ati reusit sa prostiti cativa Romani de prin scoli sa va dea bani pe "wap" dar defapt voi folositi Proxifilier + Plink (PuTTy) cu niste servere "HOME" sau servere sparte, nologine etc.. oricum inainte sa "razi" de altii ar trebui sa "te uiti la tine" oricum ce vreau eu sa spun InterWAP nu va fii ceva "de viitor" care sa nu poata fi spart de orice incepator (noob) cu notepad sau hex.. si in plus de asta daca stau bine sa ma gandesc ai "firma" ILEGALA daca cineva este suparat pe tine/voi si face report-abuse la RDS presimt ca nu o sa mai existe InterWAP whatever..plink.exe -D 1080 -N -P 443 -v -l d9b7n8m6v5s4 -pw mfg688bgs723k 79.114.63.252Poza cum se cumpara servere pentru InterWAP : Edited May 2, 2010 by ZmEu poza noua Quote
AlexXutZ Posted May 2, 2010 Author Report Posted May 2, 2010 (edited) ZmEu daca tot e pana acolo metoda de plata care a fost implementata pana nu demult a fost prin sms care trage automat impozitul anual (interwap, ex-blu3net a platit impozit in 2008 9380 lei daca vrei iti scanez actul doveditor). Noile metode de plata prin card (PayPal) de asemenea retin plata impozitelor aferente. InterWAP nu este societate comerciala si nici nu a sustinut acest lucru absolut nimeni, insa totusi de 4 ani mii de romani si straini au avut internet fara restrictii in cele mai uitate colturi ale lumii. Mersi ca mi-ai spus de micul "bug", deja am gasit o noua solutie pentru problema, pentru a nu supraincarca serverele degeaba din cauza celor ca tine. Cat despre rooturi, nu am folosit si nici nu voi folosi rooturi sparte pentru InterWAP (spre deosebire de vampix, aka freetunel care de cand a aparut nu a platit nici macar 5 euro pt servere si sta doar pe rooturi hackate). Dovada e faptul ca momentan InterWAP trece prin RDS cum ai descoperit si tu. Pe viitor dupa ce se va pune taxa pentru userii din camine, vom trece pe servere vps si dedicate in Romania. Daca vei dori sa vezi facturile pentru serverele ce vor fi folosite pe viitor esti liber sa imi trimiti un e-mail pe suport. Am ajutat niste romani din sate uitate de lume sau din varf de munte fara posibilitatea de a avea acces la o conexiune normala, sau studenti din camine restrictionati inclusiv sa vada un post tv online sau sa asculte radio online, nicidecum nu am prostit sau obligat pe nimeni sa foloseasca InterWAP. Totusi am scris cam mult si inchei aici. Pentru mai multe detalii cauta-ma pe mail Edited May 2, 2010 by AlexXutZ Quote
ZmEu Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 (edited) frumos discurs dar fratele meu nu prea ma intereseaza ce faceti voi da hai sa iti zic o chestie eu nu folosesc serviciile voastre am propria mea "retea" ce tiam scris a fost asa ca o "sugestie" nu trebuie sa iei foc pentru ca nimeni nu sa nascut invatat si cum sustii si tu cu plata 2008 pai suntem in 2010 nebune crezi ca te poti juca cu justitia din romania? si sa stii si tu vampix nu folosea roate erau servere "dedicate" PLATITE si nu are rost sa bagi pe altcineva in problemele tale ca sa te scapi.. ce pot sa spun ca sa existati si pe viitor ar fii cel mai frumos sa nu mai cautati PUBLICITATE pe threaduri, title si meta-taguri.. success sa deveniti noi YOUR-FREEDOM Edited May 3, 2010 by ZmEu am sters poza Quote
AlexXutZ Posted May 3, 2010 Author Report Posted May 3, 2010 (edited) Am scris de 2008 pt ca atunci a fost ultimul an in care a fost pusa taxa pentru blu3net. In 2009 blu3net a fost inchis, iar incepand cu 2010 am inceput sa dam prin interwap cu plata o perioada prin fortumo (platitori de TVA) si apoi PayPal. Sa nu mai vb de perioadele gratuite. ZmEu folosesti ce serviciu sau ce "retele" doreste mushkiuletzul tau. Nu te-a chemat nimeni pe InterWAP cu forta. Dar daca tot veni vorba de reclama prin thread-uri chiar nu stiu la ce te referi... In fine. Asa o fi cum spui tu. Nu am luat foc, ti-am dat doar explicatiile pe care le cereai, ca sa nu isi faca impresie proasta trecatorii de pe aici. Orice om neavizat ar zice: "WOOOW... InterWAP a fost spart" sau "InterWAP e ilegal". Portita ce ai gasit-o cu userul si parola era un lucru cunoscut, doar ca nu si-a pierdut timpul nimeni cu asta. Pe primul loc e stabilitatea si imbunatatirile. Nu mai continui sa nu zici ca imi fac reclama Edited May 3, 2010 by AlexXutZ Quote
ZmEu Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 (edited) deja suferi de bagare in seama & stai calm ca nimeni nu a zis INTERWAP HACKED sau vreo reglare de "conturi" sau chestii destea pe care le ai tu in cap la varsta ta, tiam aratat ca si tu ai aceeasi vulnerabilitate in scripturi la fel ca si altele whatever cred ca degeaba vorbesc deoarece nu intelegi unde vreau sa ajung si nu are rost "sa va fac reclama" Edited May 3, 2010 by ZmEu cod scris incorect [img] Quote
AlexXutZ Posted May 4, 2010 Author Report Posted May 4, 2010 (edited) Spuneai ca am facut reclama in thread-uri. Asta intrebam. Despre metataguri nu am nu am zis ca nu le-am folosit. Este nevoie de promovare totusi nu? De unde ai vrea sa afle lumea de serviciu? Totusi nu inteleg ce anume te irita pe tine din toata chestia asta... Pana la urma este un serviciu util, pentru utilizatorii orange e gratis, pentru restul sunt preturi de 5 lei / luna. Crezi ca ma imbogatesc eu sau altcineva de pe urma acestui serviciu? Nu am urmarit sa prostim pe nimeni. Cine are nevoie si ii convine il foloseste, cine nu, nu. Nu am stat sa convingem pe nimeni sa foloseasca InterWAP niciodata. Care e problema?Legat de ce ai spus inainte cu plink+proxifier, intr-adevar capturarea conexiunilor se face prin proxifier si a fost inclus in installer pentru a usura folosinta. Plink nu prea mai este plink. Este modificat mult si recompilat din codul sursa care este cu licenta gratuita pe site-ul oficial. Arata-mi tu optiunea "-ph" in plink-ul original. Dar executabilul de baza care se leaga la tracker si face managementul de conexiuni, login etc ce spui? Nici ala nu merita laude? Stii e usor sa comentezi. Si sa comentezi nefavorabil si sa faci rau e si mai usor. Am ras de "altii" care au profitat si se folosesc de munca altora. Serverele le-am facut publice pt ca respectivul care le detine habar nu are programare si nici altceva si practic nu are cum sa modifice in niciun fel softul decat daca il ia de la zero si crede-ma ca habar nu are, doar laudele-s de el. Wow cat am scris iar.. Trebuia sa ma fac scriitor Edited May 4, 2010 by AlexXutZ Quote
ZmEu Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 "Nu e vina voastra.." bafta tie frate te voi respecta pe viata! Quote
AlexXutZ Posted May 4, 2010 Author Report Posted May 4, 2010 (edited) No commentPS: Noua lista cu servere se gaseste pe: http://get.freetunel.com/server.php?user=wap&password=vampixRefresh si apar toate pe rand Edited May 4, 2010 by AlexXutZ Quote
xipmav Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 Absolut idiotic , freetunel este un serviciu 100% gratuit! Nu trebuiesc metode de hack. Quote
Fitty Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 Zmeule, ai venit pe RST sa sugi pula?Si cu asta ^ ce e pe aici (cu toate ca are dreptate)? Quote
Guest Nemessis Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Deci pana la urma e vorba de cine arde pe cine? Concurenta and shit? Vad ca va cunoasteti intre voi. Intreb de curiozitate.Fitty lasa-i sa se certe ca ei isi regleaza conturile intre ei. Quote
firewind Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Mai degraba e vorba de reclama moca.@ZmEu Join Date: Mar 2009Posts: 6 dintre care 4 "servere dedicate gratis", 2 "who's zmeu ?"@AlexXutZ Join Date: Apr 2010Posts: 13 dintre care 9 "servere dedicate gratis", 3 "Cine are rooturi de vanzare?" 1 "Vand Nokia N95 8GB" irelevant@Nemesis decat sa se certe intre ei, mai distractiv ar fii sa se bata, si sa puna clipu pe youtube. Quote
Fitty Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 @Neme: treaba e ca Alex ofera servicii de tunneling (proxy/fw bypass), le face un bine alora din camine si cu neturi restrictionate. Si trebuie sa se gaseasca neaparat cate unii care ba il critica, ba ii pun bete in roate. Oriunde ar posta, pe orice forum, trebuie sa fie si ei prezenti. Quote
AlexXutZ Posted May 24, 2010 Author Report Posted May 24, 2010 xipmav (sau vampix citit invers) aka. adminul vampix aka. adminul freetunel (cica serviciu creat de el) uita-te la data posturilor mele. pe vremea aia te chinuiai sa dai cu plata un serviciu creat de mine furat de tine pe care habar nu aveai sa il administrezi. nu ai putut sa dai cu plata si l-ai dat gratis. bravo.. ai un os Quote