Jump to content
chicco_10

www.megavideodownloader.com

Recommended Posts

Posted (edited)

Acesta e un tutorial care va arata cum sa descarcati videorui in format avi de pe megavideo.

1)La Mozilla Firefox(pentru ca asta folosesc) dati la Unelte-->Optiuni-->Continut-->Debifati Permite JavaScript;apoi, mergeti la Avansat-->bifati Avertizeaza cand site-urlie incearca sa dirijeze sau sa reincarce pagina.
2)Mergeti pe www.megavideodownloader.com
3)Introduceti linkul de pe Megavideo care apartine video-ului dorit.
4)Dati scroll in jos pana la butonul Download Original File
5)Veti fi dusi pe o alta pagina ce contine link-ul de descarcare al video-ului dorit.
6)Dupa ce ati ternìminat descarcarile, anulati modificarile facute la Optiuni(reactivati Javascript si debifati "Avertizeaza...."

Acum sa nu va aud ca spuneti:Asta stiam si eu, pentru ca sunt de abia la inceput si cred ca e ceva cool chestia asta.

Atentie:Nu schimbati IP in timpul descarcarii deoarece Linkul e valabil pe IP respectiv si nu pe alt IP.

Enjoy it!

@EDIT: Acest tip cu dezactivarea Javascript+bifarea optiunii "anunta cnd site-ul vrea sa redirijeze pagina" am observat ca merge la majoritatea CPALead....Astfel nu mai trebuie sa completati acele survey-uri nasoale...

Edited by chicco_10