PurpleHaze Posted April 27, 2010 Report Posted April 27, 2010 Stiu ca nu e frumos ce fac..dar cred ca in mom. de fata sunteti singurii care ma pot ajuta fiindca ori sunt fff ghinionist:( or cnv mi-a facut un cadou (Am luat un virus...un troian cred sau ce o fii si mi-a ruinat calculatoru:(Apelez la voi fiindca pe mine ma depasete Quote
PurpleHaze Posted April 27, 2010 Author Report Posted April 27, 2010 Nu stiu pe cine...am suparat si cu ce.. sa merit asta:(( Quote
PurpleHaze Posted April 27, 2010 Author Report Posted April 27, 2010 Nu stiu pe cine...sau ce forta supraomeneasca am suparat:( Mai am puti si ma scuipa chiar monitorul Quote
PurpleHaze Posted April 27, 2010 Author Report Posted April 27, 2010 (edited) O las balta:( Cinste celui care mi-a facut-o infioratoare treaba de fe L:)Trebuie sa recunosc ca e infricosator sa vezi ca nun om are atata putere doar apasand la niste taste....a fost o demonstratioe mai mult decat frumoasa. acum pacat ca nu se mai opreste Edited April 27, 2010 by PurpleHaze Quote
Vlachs Posted April 27, 2010 Report Posted April 27, 2010 lol, ce pl ai pus ditamai imaginea... Quote
loki Posted April 27, 2010 Report Posted April 27, 2010 O las balta:( Cinste celui care mi-a facut-o infioratoare treaba de fe L:)Trebuie sa recunosc ca e infricosator sa vezi ca nun om are atata putere doar apasand la niste taste....a fost o demonstratioe mai mult decat frumoasa. acum pacat ca nu se mai oprestecand nu o lasi balta deschide un topic ca oamenii in care ofera cateva detalii in afara de "cine mi-a facut" si "vai ce am patit".Nu's ce e cu poza aia, daca ala e numele virusului tasteaza frumos pe google impreuna cu "removal tool" si ai sa afli mai multe.Sau pune windows curat si un antivirus ca mi-e ca o sa fie greu de explicat Quote
sosetutza Posted April 27, 2010 Report Posted April 27, 2010 Triple post si o poza din care nu se intelege nimic ...mai departe a scris nemessis..... Quote