valentine Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 InspectorXX.com - Welcome . Are cineva idee cum functioneaza programul asta? Sau...l-a folosit careva? Cel putin, eu de o ora imi bat capul si nu pot sa-mi dau seama cum functioneaza, citez de pe site, "InspectorXX offers spy call; a spy call is the ability to secretly listen to the phone surrounding (target phone) by making a call from a predefined number (monitor phone). The target phone automatically answers without any ringing, light, change in the phone’s screen or creating logs.". Adica eu iti instalez tie asta si-ti pot folosi telefonul drept microfon pt spionaj Quote
Active Members Fi8sVrs Posted April 29, 2010 Active Members Report Posted April 29, 2010 (edited) instalezi soft`u pe telefonu ?int? si il faci cadou victimeide pe telefonu tau spionezi telefonul ?int? Edited April 29, 2010 by Fi8sVrs Quote
BigT Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Cam toate metodele astea de spionaj sunt ori "fake" ori aproape imposibil de pus in practica. Quote
licurici Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Interesant este faptul ca nu sunt prezente toate marcile de telefoane in lista de "Supported Phones".Valentine,ai descarcat cumva softul direct in telefon? Quote
valentine Posted May 17, 2010 Author Report Posted May 17, 2010 Eu personal nu l-am incercat, date fiind costurile destul de mari ale aplicatiei. Insa tin minte ca citisem pe forumul softpedia, anuntul unui roman care-si facuse site in romana si vindea soft-ul astora. Ofera consultanta tehnica si toate cele. Insa a disparut din peisaj cand s-a "descoperit" ca comercializa soft-ul celor prezentati in primul meu post.Eram doar curios care este modul de functionare al acestui soft...De gasit varianta cracked putin probabil sa gasim pe net Vreun binevoitor care poate sa obtina programul pt a ne spune daca chiar functioneaza? Quote
euMahu Posted May 29, 2010 Report Posted May 29, 2010 Phone Monitor cica ar fi un programel pt asa ceva. Nu stiu daca functioneaza. Detalii in limba romana aiciiPhone Spia – spioneaza cu ajutorul unui iPhone un altul.Windows Mobile Monitor pentru cine utilizeaza un telefon cu Windows Mobile Quote