balcky Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Am postat in rubrica de competitie cateva link-uri posibil sau nu cu sqli. Userii trebuiau sa confirme daca este adevarata sau nu vulnerabilitatea ! Anuntul suna astfel: [sqli]false sau nu? si link.... Fara treburi expirate de genu verifica, spargele, rupele...etc....doar atat ! si primesc si in english...: _____________ Dear balcky You have received an infraction at RST. Reason: Nerespectare reguli fara hacking req _____________ nu am facut request sub nici o forma ! v-am pus doar o intrebare, daca aveti moderatori care denatureaza anunturile bafta in continuare ! Link: http://rstcenter.com/forum/22359-sqli-false-sau-nu.rst#post145456 Sper ca ce am postat sa ramana in picioare pentru viitori moderatori ! Quote
wildchild Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Rule number 1 : An admin or mod is always right!Rule number 2 : If an admin or mod is not always right,rule number 1 applies.Rule number 3 : READ the Rules!!!Any further questions? Quote
begood Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 (edited) Tu n-ai legatura cu acele site-uri, nu iti apartin.Ai pus userii sa verifice daca sunt vulnerabile sau nu, iar asta in cartea mea e request.E posibil sa ma fi luat valul, au fost 3 indivizi azi care au sarit cu "imi spargi si mie site-ul" toate la hacking challenges. Puteai sa-mi atragi atentia prin private message, si se rezolva daca imi explicai care au fost intentiile tale. Tu ai pus doar un titlu si 3 linkuri. Daca tie ti-a fost greu sa explici acolo ce intentionezi, apoi atunci de ce m-as justifica eu? Edited May 5, 2010 by begood Quote