Moderators Dragos Posted May 7, 2010 Moderators Report Posted May 7, 2010 (edited) Kleneu66 este un virus care am vazut ca s-a pus recent in circulatie. Am primit si un mail de avertizare din partea unui prieten CITESTE IMEDIAT SI TRIMITE TUTUROR CELOR CARE-I CUNOSTI! Cineva trimite un mail care are niste pantofi rosii care danseaza(sau fara pantofi). E o muzica foarte frumoasa.In mail sunt oferite multe cantece. NU DESCARCA NIMIC!!!!!!!!!!! *Este virusul Kleneu66!!! * Daca ai curaj sa descarci in 2 ore discul dur va fi curatat si distrus. Acest virus a intrat in circulatie ieri si, dupa cum spune AOL nu este inca un antivirus pentru el. NU DESCARCATI SUB NICI O FORMA MUZICA! Daca cineva da de el, il rog sa faca mirror fiindca vreau sa-l studiez. Edited May 7, 2010 by Dragos Quote
prodil89 Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Lol "Discul Dur" e cea mai tare faza..... Quote
Nytro Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Vine un ratat cu o idee de virus extrem de distrugator care se raspundeste destul de usor, si apar mii de ratati care cred acea vrajeala si dau mass-uri in disperare.Symantec:Discovered: September 19, 2003Updated: February 13, 2007 12:07:45 PMType: Hoax Quote
Moderators Dragos Posted May 7, 2010 Author Moderators Report Posted May 7, 2010 Vine un ratat cu o idee de virus extrem de distrugator care se raspundeste destul de usor, si apar mii de ratati care cred acea vrajeala si dau mass-uri in disperare.Symantec:Discovered: September 19, 2003Updated: February 13, 2007 12:07:45 PMType: HoaxAh..scuze, nu m-am uitat atent pe Symantec.M-am uitat si pe alte site-uri si am ajuns la concluzia ca e doar un mesaj idiot pentru un virus neexistent. Quote
temp Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Ah..scuze, nu m-am uitat atent pe Symantec.M-am uitat si pe alte site-uri si am ajuns la concluzia ca e doar un mesaj idiot pentru un virus neexistent.inexistent, moron ! Quote