Jump to content
yceman

Ceva Ciudat YM Blackberry

Recommended Posts

Posted

intru pe messenger de pe telu meu htc. prietena mea intra de pe blackberry...nu vede statusu meu corect si il vede pe al meu identic cu al altcuiva. Care e duma ? nu sa int numai o data si numai cu mine

Posted
pretena ta foloseste cumva ebuddy ? ca si eu aveam aceasi problema cu un sonyericsson

nu..e un messenger de la blackberry...o sa iau eu maine mess`u official de la yahoo ca am vazut ca suporta

Zi sa isi arunce blackberry'ul la gunoi si sa isi cumpere si ea un htc.

sa sti ca e cea mai buna alegere htc`u sau un q-tek

Posted

Dokileee : blackberry rullz ! da-mi un buzz pe mess sa-ti arat minunatzie de blackberry

on : instaleaza pe blackberry-ul prietenei tale Y!M de pe site-ul oficial sau spune-i sa intre prin portalul yahoo.com direct pe telefon , merge super :)

Posted (edited)

corect...dar sa nu uitam ca are win pe el si imi vine cateodata sa il sparg.

On: am instalat messu de la yahoo...se pare ca merge bine

apropo...azi am intrat de pe htc ..folosind messenger nimbuzz si am vazut la cineva la status din america ..hi5`u cuiva din blocul meu...total n`au nici o treaba...creca mess`urile de telefon au inceput so ia razna...voip imi dadea eroare...ce draqu....knd face yahoo mess si pt wm

Edited by yceman