yceman Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 intru pe messenger de pe telu meu htc. prietena mea intra de pe blackberry...nu vede statusu meu corect si il vede pe al meu identic cu al altcuiva. Care e duma ? nu sa int numai o data si numai cu mine Quote
sosetutza Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Zi sa isi arunce blackberry'ul la gunoi si sa isi cumpere si ea un htc. Quote
greerasu_tony Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 pretena ta foloseste cumva ebuddy ? ca si eu aveam aceasi problema cu un sonyericsson Quote
yceman Posted May 7, 2010 Author Report Posted May 7, 2010 pretena ta foloseste cumva ebuddy ? ca si eu aveam aceasi problema cu un sonyericssonnu..e un messenger de la blackberry...o sa iau eu maine mess`u official de la yahoo ca am vazut ca suportaZi sa isi arunce blackberry'ul la gunoi si sa isi cumpere si ea un htc.sa sti ca e cea mai buna alegere htc`u sau un q-tek Quote
MrRip Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Dokileee : blackberry rullz ! da-mi un buzz pe mess sa-ti arat minunatzie de blackberry on : instaleaza pe blackberry-ul prietenei tale Y!M de pe site-ul oficial sau spune-i sa intre prin portalul yahoo.com direct pe telefon , merge super Quote
yceman Posted May 8, 2010 Author Report Posted May 8, 2010 (edited) corect...dar sa nu uitam ca are win pe el si imi vine cateodata sa il sparg.On: am instalat messu de la yahoo...se pare ca merge bineapropo...azi am intrat de pe htc ..folosind messenger nimbuzz si am vazut la cineva la status din america ..hi5`u cuiva din blocul meu...total n`au nici o treaba...creca mess`urile de telefon au inceput so ia razna...voip imi dadea eroare...ce draqu....knd face yahoo mess si pt wm Edited May 8, 2010 by yceman Quote