IzCreative Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Bun o sa va invat cum sa va uitati la camere de supraveghere LIVE folosind Google1.Deschideti browseru la google Google .2.Scrieti inurl:/view/index.shtml .3.Apasati cautare si voila alegeti ce camera doriti unele sunt performante puteti sa le si miscati sau sa dati zoom dar majoritatea care sunt performante sunt protejate cu parola .**Cateva si de la mine : inurl:"ViewerFrame?Mode=intitle:Axis 2400 video serverinurl:/view.shtmlintitle:"Live View / - AXIS" | inurl:view/view.shtml^inurl:ViewerFrame?Mode=inurl:ViewerFrame?Mode=Refreshinurl:axis-cgi/jpginurl:axis-cgi/mjpg (motion-JPEG)inurl:view/indexFrame.shtmlinurl:view/index.shtmlinurl:view/view.shtmlliveappletintitle:"live view" intitle:axisintitle:liveappletallintitle:"Network Camera NetworkCamera"intitle:axis intitle:"video server"intitle:liveapplet inurl:LvApplintitle:"EvoCam" inurl:"webcam.html"intitle:"Live NetSnap Cam-Server feed"intitle:"Live View / - AXIS"intitle:"Live View / - AXIS 206M"intitle:"Live View / - AXIS 206W"intitle:"Live View / - AXIS 210?inurl:indexFrame.shtml Axisinurl:"MultiCameraFrame?Mode=Motion"intitle:start inurl:cgistartintitle:"WJ-NT104 Main Page"intext:"MOBOTIX M1? intext:"Open Menu"intext:"MOBOTIX M10? intext:"Open Menu"intext:"MOBOTIX D10? intext:"Open Menu"intitle:snc-z20 inurl:home/intitle:snc-cs3 inurl:home/intitle:snc-rz30 inurl:home/intitle:"sony network camera snc-p1?intitle:"sony network camera snc-m1?site:.viewnetcam.com -www.viewnetcam.comintitle:"Toshiba Network Camera" user loginintitle:"netcam live image"intitle:"i-Catcher Console - Web Monitor"Sper ca v-au fost de folos . Quote
strike Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Editeaza te rog postul si aseaza`l bine in pagina ca asa e frumos. Quote
Maverick Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 Uitati si sursa:camere de supraveghere [Archive] - Info-Hack, Free Hacking Software, Free Movies Download, Free eBooks Online, Free Dumps Daily.... Quote
iulian_ionut88 Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 daca aia de la infohack sunt sursa eu imi tai pla si le-o dau sa manance @Maverick tu vrei sa faci reclama? Quote
Maverick Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 daca aia de la infohack sunt sursa eu imi tai pla si le-o dau sa manance @Maverick tu vrei sa faci reclama?Coae tu macar ai intrat pe link-ul ala? eu am zis ca aia este sursa de unde a dat copy/paste. Ai mancat radacina de cimbru ce ai? Quote
Orlandino Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 da, era mult mai frumos daca erau aranjate.Oricum, Multumesc Quote
ZeroCold Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 inurl:"ViewerFrame?Mode=intitle:Axis 2400 video serverinurl:/view.shtmlintitle:"Live View / - AXIS" | inurl:view/view.shtml^inurl:ViewerFrame?Mode=inurl:ViewerFrame?Mode=Refreshinurl:axis-cgi/jpginurl:axis-cgi/mjpg (motion-JPEG)inurl:view/indexFrame.shtmlinurl:view/index.shtmlinurl:view/view.shtmlliveappletintitle:"live view" intitle:axisintitle:liveappletallintitle:"Network Camera NetworkCamera"intitle:axis intitle:"video server"intitle:liveapplet inurl:LvApplintitle:"EvoCam" inurl:"webcam.html"intitle:"Live NetSnap Cam-Server feed"intitle:"Live View / - AXIS"intitle:"Live View / - AXIS 206M"intitle:"Live View / - AXIS 206W"intitle:"Live View / - AXIS 210?inurl:indexFrame.shtml Axisinurl:"MultiCameraFrame?Mode=Motion"intitle:start inurl:cgistartintitle:"WJ-NT104 Main Page"intext:"MOBOTIX M1? intext:"Open Menu"intext:"MOBOTIX M10? intext:"Open Menu"intext:"MOBOTIX D10? intext:"Open Menu"intitle:snc-z20 inurl:home/intitle:snc-cs3 inurl:home/intitle:snc-rz30 inurl:home/intitle:"sony network camera snc-p1?intitle:"sony network camera snc-m1?site:.viewnetcam.com -Only the registered members can see the link.intitle:"Toshiba Network Camera" user loginintitle:"netcam live image"intitle:"i-Catcher Console - Web Monitor"Nu e vina lui, are probleme forumul, mi s-a intamplat si mie doar ca eu editam repede dupa. Quote
pest19 Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 (edited) dupa cateva search-uri .. imi apare asa : We're sorry...... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.Ce as putea face sa nu mai imi apara? .Am pun proxy , am incercat cu hide ip si tot asa imi da Edited May 15, 2010 by pest19 Quote
ZeroCold Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 dupa cateva search-uri .. imi apare asa : We're sorry...... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.Ce as putea face sa nu mai imi apara? .Am pun proxy , am incercat cu hide ip si tot asa imi daSchimba browseru.Mie pe chrome dupa ce cautam imi aparea aia, si imi cerea sa bag o captcha, apoi ma lasa .O protectie de la gugal...cred, pana acu nu am mai vazut-o, incearca alt motor de cautare, bing, cuil, yahuu...etc Quote
zack_puffy Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 salut all am si eu o intrebare, un prieten de al meu si a pus o camera de supraveg intr o cafenea sunt curios dc eu pot avea acces la acea camera din alta parte?si dc da cum ma invatati sa fac multumesc! Quote