Jump to content

Maverick

Active Members
  • Posts

    704
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Maverick

  1. Nu se lauda nimeni. Nu o vindeam daca nu iesea mai mult decat faceam. Daca un moderator trece pe aici il rog sa inchida topicul. Multumesc de raspunsuri.
  2. Da sunt din bucuresti, te contactez saptamana viitoare sa stabilim detaliile.
  3. Lasa-mi pm te rog cu link-ul si cateva detalii. (cati $ poti ajunge sa faci pe zi..cate ore de munca)
  4. 20$/k like-uri de pe conturi care par reale. In caz ca vor fii sterse de catre facebook (sanse foarte mici), ele vor fii adaugate la loc.
  5. Salut, ai primit banii? Lasa-mi te rog o adresa de skype pe privat sa discutam.
  6. Salut, te pot ajuta, lasa-mi te rog pe privat o adresa de skype sa discutam detaliile. Iti pot oferii exact ce ai nevoie.
  7. Salut, am nevoie de like-uri reale catre o poza sau postare de pe facebook. Ma intereseaza in principal din estul europei. Fara addmefast sau alte chestii de genul. Astept Oferte. Multumesc
  8. Recomand. Baiat serios. @gogusan unii poate sunt mai comozi si nu se mai complica cu hosting, domenii and shit.
  9. 1.5$/k dar accept doar paypal.
  10. Am scazut preturile la minimul pe care mi-l permit, multumesc de sfaturi.
  11. Multumesc de raspuns, din pacate deja am comandat ceva de acolo, astept sa vad ce rezultate o sa am si revin cu un edit.
  12. Acest site nu este principala mea sursa de trafic pentru aceasta "afacere" sa-i spunem, de aceea nu m-ar deranja daca as avea doar un client pe zi la un pret mai mare si as avea acelasi profit ca la 5 clienti dar la un pret, respectiv un profit/client mai mic. O sa vad ce rezultate o sa am cu acest pret iar apoi daca nu voi fi multumit voi actiona.
  13. Voi incerca sa mai umblu putin la preturi, sa fac niste calcule sa stabilesc un profit fix pe fiecare unitate iar cu timpul sa cresc acel profit.
  14. Multumesc. Momentan asta este pretul pe care il pot oferi astfel incat sa-mi iasa ceva profit in plus mai toate site-urile de genul au preturi mai mari ca mine.
  15. Este facut pe platforma blogger, simplut, fara reclame, sper sa reusesc sa-l aduc pe prima pagina google apoi vor venii si clientii. Pareri? Sfaturi? Sell Cheap Facebook Likes and Votes
  16. Salut, m-ar interesa sa cumpar unul din sutele de servicii pentru SEO de pe seoclerk. A mai cumparat cineva? Rezultatele au fost cele promise in descrierea serviciului? Imi recomandati un serviciu/vanzator anume? Multumesc.
  17. UP! Oferta Pana la finalul saptamanii 1000 like-uri la poza/post doar 5$ !
  18. Nu stiu in ce intra sau in ce nu intra. Stiu doar ca am pagini carora le-am dat mii de like-uri acum mai mult de o luna si sunt inca sus.
×
×
  • Create New...