Torvalds Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Participa cineva de aici la concursuri de robotica? Sau macar avem pe aici pasionati in domeniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian_ionut88 Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 sunt costisitoare dpdv financiar dar si al muncii depuse...iar rezultatele sunt nesatifacatoare (cel putin acum 1 an )si ce ajunge la noi in afara e depasit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 arunca un ochi prin forum pe la inteligenta-artificiala.ro - Portal de Dezvoltare si Cercetare a Inteligentei Artificiale si a Aplicatiilor in Robotica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewind Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 pe mine ma pasioneaza domeniul, dar cum s-a spus, sunt foarte costisitoare financiar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torvalds Posted May 28, 2010 Author Report Share Posted May 28, 2010 ^ Nu costa asa mult. Eu nu cheltuiesc mai mult de 200 RON la un robot. Partea proasta este cea cu micro-controllerul. Arduino e destul de scump.@birkoff Stiu de site-ul ala. Am cont de prin 2007 la ei. Dar activitatea e cam redusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewind Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 eu folosesc un pc, insa nu asta este problema.in cazul in care vrei sa faci ceva mai mult decat sa mearga inainte, inapoi, stanga si dreapta, sevomecanismele, traductorii, etc te omoara la pret.ai idee ce inseamna ca pret un brat cu 5 axe de miscare, care sa manipuleze 5 kg de exemplu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...