Jump to content

Torvalds

Active Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Torvalds

  1. ^ Super! Ai descarcat programele direct in PC-ul tau. Ma asteptam sa le uploadezi pe RS. Sunt pe spate.
  2. @Synthesis Ai facut proiecte pentru Infoeducatie in AutoIt? WTF!? O_o
  3. @cp/m Crede-ma ca nu stii niciun limbaj din toate alea pe care le-ai enumerat. LE: Asa e.
  4. bash - am fost nevoit sa invat pentru administrarea unei retele + unui server python - simply the best pe astea 2 ma axez mai mult. dar nici perl si PHP nu imi sunt straine.
  5. Laptop Acer eMachine eME725-443G32M Astept pretul pe PM.
  6. ^ pfff.... daca stii metaprogramming (basic stuff - while, do, for etc.) nu inseamna ca stii limbajul de programare.
  7. Sunt si eu curios. Se poate sa faceti topicul sticky?
  8. ^ Tu te pricepi in IT. Sa stii ca multa lume angajeaza pe ceea ce stii! Nu pe diplome si alte cacaturi. Eu zic sa mai incerci in Romania.
  9. ^^ Yeah! You got the point ^ C'mon dude, be serious! @cp/m Te-am lamurit pe PM Nu cred ca mai are rost sa deschizi gura.
  10. @ph3wl Toti am fost asa la un moment dat. Fiecare dintre noi a trecut prin anumite perioada pana sa ajung la stadiul actual. Deci, nu cred ca era cazul sa il ironizezi pe tip. In fine, spune-i adevarul. Ca prostul e in stare sa cumpere PC nou.
  11. Intrati cu proxy sa vedeti ca merge HackForums! Au restrictionat accesul pentru IP-urile din Romania.
  12. @Paul Stiu de conflictele dintre hackforums vs opensc & hackhound Se ard intre ei ca prostii.
  13. E hacked de cateva zile. Dar hackforums.net ce mai are? Ca e done de o saptamana... iarasi ia DDoS?
  14. @euMahu In viata, e nasol sa suferi de o mediocritate crunta. Scoate degetul din gura! Nu mai verifica daca ti-a trecut degetul prin hartia igienica ultima oara cand te-ai cacat!
  15. From Wikipedia: Transnistria este o regiune geografic? din Republica Moldova situat? în estul (malul stâng) al râului Nistru. si Boule, trebuia sa-ti sara in ochi! Esti cretin si te incurci in afirmatii. Imi zici prima oara ca este o "tara" si apoi ca este o "regiune". Ti-am adus dovada ca e o regiune, ca sunt satul de dobitoci care debiteaza aberatii. Astept sa te ineci cu saliva spunandu-mi "Sunt un prost si Torvalds a avut dreptate.".
  16. ^ Ai fost ***** cu prea multa sandale in mecla?
  17. Am facut un nou post despre Comenzi periculoase in Linux - t0rv4lds'S Blog: Comenzi periculoase in Linux P.S. Avem voie sa dam update-uri la topic cand facem un post nou? Nu vreau sa fiu considerat spammer nesimtit.
  18. Link: t0rv4lds'S Blog PM pentru link/banner exchange. Spuneti-mi ce parere aveti!
  19. Torvalds

    Robotica

    ^ Nu costa asa mult. Eu nu cheltuiesc mai mult de 200 RON la un robot. Partea proasta este cea cu micro-controllerul. Arduino e destul de scump. @birkoff Stiu de site-ul ala. Am cont de prin 2007 la ei. Dar activitatea e cam redusa.
×
×
  • Create New...