tdxev Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Un mic programel pentru a scapa de sms-urile netrimise . A fost construit pe ".net compact framework 3.5" asa ca nu stiu daca lucraza pe alt framework. Aceasta este varianta beta, asa ca o sa primiti ceva erori . Download video Download autosmsLater :Video : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thidex Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 (edited) Majoritatea framework-urilor .NET sunt compatibile si cross-platform (numai pe versiunile Windows). De exemplu, programul tau pe .NET Framework 3.5 va functiona si pe .NET Framework 4.0. Iar daca este conceput pe XP, el va rula si pe Vista si 7.Programul este scris in VB.NET sau C#?Daca da, iti recomand sa treci la ceva mai serios. .NET suge din punctul meu de vedere. Treci pe un limbaj mai portabil. .NET se incarca greu si nu ruleaza pe platformele care nu au framework-ul instalat (si aici nu functioneaza faza cu compilare statica/dinamica).Incearca sa scapi de Visual Programming. Edited June 14, 2010 by Thidex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalghisi Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 @Thidex , tdxev a zis "A fost construit " deci de aici rezulta k nu el l-a construit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdxev Posted June 14, 2010 Author Report Share Posted June 14, 2010 Este facut pentru "windows mobile" eu ma refeream ca majoritatea telefoanelor vin instalate cu framework 2.5 nu 3.5. Este scris in VB.NET@Thidex , tdxev a zis "A fost construit " deci de aici rezulta k nu el l-a construit Cata dreptare ai, l-a facut bunica.. este experta in programare la 5 ani scria programe in asm este cea mai tare! Cum trageti voi concluzi LATER : ca de obicei am ajuns la concluzia ca VB .NET este de cacao iar versiune pentru windows mobile(sau poate chiar windows mobile) este si mai de cacao doua probleme care ma-au facut sa ajung la aceasta concluzie: -http://www.christec.co.nz/blog/archives/146-http://dalelane.co.uk/blog/?p=212asa ca BETA o sa ramana tot codul asta pentru a pune un simplu meniu (copy/paste/cut/undo) pentru un text box: Private Sub MenuItem3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MenuItem3.Click TextBox1.SelectedText = Clipboard.GetDataObject.GetData(System.Windows.Forms.DataFormats.StringFormat, True) End Sub Private Sub MenuItem4_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MenuItem4.Click Clipboard.SetDataObject(TextBox1.SelectedText) End Sub Private Sub MenuItem5_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MenuItem5.Click Clipboard.SetDataObject(TextBox1.SelectedText) TextBox1.SelectedText = "" End Sub Private Sub MenuItem6_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MenuItem6.Click TextBox1.Undo() End Sub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...