Jump to content

Thidex

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Thidex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. @TinKode pe ala ti le fac cu nikto + sqlmap.
  2. ^^ Corect! Ultimele lucruri sunt aplicatii in PHP luate de pe alte site-uri. Dar desigur, a trebuit sa scrii la final "By TinKode". Oricum, nu ma mai bag. Certati-va.
  3. @TinKode Coaie, chill. sickness se pricepe, uita-te la post-urile la activitatea lui de pe forumul BT (in special la tutoriale). Tu nu stii altceva inafara de SQLi si XSS. Nu e greu sa-ti dai seama, doar da un search in post-urile tale de pe ISR.
  4. Stiu de mult de TIOBE Index. Luna asta mi s-a parut ciudat ca Powershell a intrat in TOP 20 (mai exact locul 20) si Bourne Shell a inaintat pe locul 25. Cat despre lupta dintre C si Java, luna trecuta C era pe primul loc, dar luna asta a mai aparut un programator Java In rest totul pare normal.
  5. Thidex

    Supaplex

    La jucat cineva? Ce parere aveti de el?
  6. Majoritatea framework-urilor .NET sunt compatibile si cross-platform (numai pe versiunile Windows). De exemplu, programul tau pe .NET Framework 3.5 va functiona si pe .NET Framework 4.0. Iar daca este conceput pe XP, el va rula si pe Vista si 7. Programul este scris in VB.NET sau C#? Daca da, iti recomand sa treci la ceva mai serios. .NET suge din punctul meu de vedere. Treci pe un limbaj mai portabil. .NET se incarca greu si nu ruleaza pe platformele care nu au framework-ul instalat (si aici nu functioneaza faza cu compilare statica/dinamica). Incearca sa scapi de Visual Programming.
  7. @Nytro Malware pentru Linux exista de foarte mult timp. Pentru voi sigur va fi o noutate, pentru ca pe toate forumurile dedicate Linux-ului gasesti ideea cum ca "Linux nu ar avea virusi". Daca dam un simplu search pe Google, gasim acest link: Linux malware - Wikipedia, the free encyclopedia. Avem acolo urmatoarele categorii: - Trojans; - Viruses; - Worms (aici am avut surpriza sa gasesc "RST - Virus.Linux.RST.a", sper ca nu e opera voastra); Majoritatea virusilor sunt lansati folosind un script bash + wget (ca sa descarce virusul). Insa, ClamAV au scos un antivirus cu versiune nativa de Linux, si este "up-to-date". Deci aceasta problema este eliminata. E adevarat. Sunt doar cateva zeci, nu cateva zecii de mii ca pe Windows. De asemenea, mai exista si "The Deadly Linux Commands" (The 7 Deadly Linux Commands | TechSource - kernel panic, comenzi care va sterg directorul home, intreg hard disk-ul etc.). Majoritatea lucrurilor pe care le-am prezentat acum, trebuie rulate cu drepturi de administrator / root. Inca un capitol unde Linux bate Windows. Bingo! Consider ca cel mai important lucru este atentia userului. Daca nu downloadezi toate atasamentele pe care le primesti pe mail (de exemplu), totul este ok. Deci cascati ochii, sa nu v-o faceti cu mana voastra! Daca am nevoie de un script, nu stau ca idiotul 5 ani sa fac unul de la 0. Iau unul de pe Internet, si il modific dupa bunul plac. Daca nu stiu acel limbaj, folosesc manualul (nu prea stiu sa scriu cod - decat perl, python si bash - dar stiu unde sa caut daca am nevoie sa fac ceva). Da, mari oameni, mari caractere. Isi fac bine treaba in Visual Programming. Ca parca le da cineva peste mana cand sunt pusi sa scrie cod. @pyth0n3 Arunca o privire pe articolul asta: Is Open Source Safe? - The Community's Center for Security (vezi ca ai acolo "Read this full article"). @Paul4games Esti paralel.
×
×
  • Create New...