Krisler12™ Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 Titulul spune tot:Care ar fi dupa voi pretul maxim ptr. un Trojan/RAT ultraperformant ?Niste date: zeus 'the most powerfull banking trojan' : pret = 1000 E, pret cu pluginuri (dara de care nu prea poti face multe lucruri) = undeva pe la 12000 Eun update de versiune=cam vreo 500 E.Spy Eye (~ la fel).Mai exact raspundeti la trei intrebari:1. Ce ati face daca ati 'construi' voi un trojan mai avansat decat asta de mai sus ? L-ati vinde sau l-ati tine numai ptr. voi ?2. Cu cat ati vinde un astfel de program daca ar fi sa-l vindeti ?3. Dar daca ar fi sa cumparati asa ceva ? Care ar fi pretul maxim pe care l-ati da pe el ? Quote
RechinuKiss Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 1. Nu l-as vinde2. /3. Depinde pentru ce am nevoie si care ar fi sansele sa-mi recuperez investitia Quote
Krisler12™ Posted June 22, 2010 Author Report Posted June 22, 2010 1. Nu l-as vindeinvestitiaSi atunci la ce l-ai folosi ? Nu ti-ar placea sa faci bani de pe urma lui ? Quote
daatdraqq Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 Daca l-as vinde as cere 500 euro ,daca l-as cumpara as da maxim 200 euro . Quote
firewind Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 pai, cand ajungi la nivelul sa stii sa faci asa ceva, stii si sa-l folosesti, deci nu-l vinzi.In cel mai rau caz, impropiu spus, il "inchiriezi". Quote
Cheater Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 L-as tine pt mine si bine folosit poti scoate mult mai multi bani dc din vanzare, asta ca si concept, altfel nu e genul meu de business so, as face ceva white hat din care sa scot bani legal. Cu siguranta dintr-un astfel de program, black hat, ai scoate pentru inceput mult mai mult, dar cand ajuns la un anumit nivel te blochezi data fiind natura afacerii. Altfel poti vinde solutii de securitate, acestea promovate pe nise bine definitivate pot aduce mult mai mult dc o solutie bh. Evident ca pentru a stimula piata poti folosi si strategii mai neortodoxe... Quote