Jump to content
colt.1911

pisicute

Recommended Posts

Posted (edited)

AVERTISMENT:evident nu sunt responsabil pt ce faceti cu informatiile prezentate aici.ele sunt postate in scopuri informative.http://ziarero.realitatea.net/1276221660-Samir_isi_aduna_carderii_in_arest

tutorial:

Aveti nevoie de: -o chestie din asta in principiu:http://www.tyner.com/magnetic/msr500m.htm

-de un comp cu port rs232

-niste poxipol sau ceva asemanator (cel pentru instalatii,vre-o 3-4 cutii)

-smirghel fin

-spray color asemanator cu acea culoare pe care doriti sa o copiati.ultimele 3 pot fi inlocuite cu piesa de schimb de la cutie in care se introduce cardul;poxipolul are 2 functii;1 sa faci un mulaj dupa intrarea in cutie,si sa construiesti intrarea in cutie;in "componenta" nou creata se introduce msr500m,dupa ce evident s-a indepartat cablul cu conector rs232 (acesta se va lipi inapoi dupa culegerea datelor)cu smirghel se retuseaza mulajul final;in cazul in care doriti sa copiati masca verde,aceasta se poate realiza din silicon incolor amestecat cu un pigment (vopsea de uoua!!!) _____________________________________________________________tutorialul a fost facut "expre" in aceasta forma.evident,daca aveti imaginatie va veti da seama despre ce este vorba.mentionez din start ca nu fac,nu ma bag si nu ma bagati (acolo...:P ).pe parcurs vor mai apare informatii hot (ca mamica unui coleg de-al meu)P.S. foarte tare faviconul ala cu manuta din mail...

Edited by colt.1911
Posted

eu am avut niste prieteni faceau chestia asta cu motanu si pisicutza :D acu unu din ei are mertzan, casa etc dar e in puscarie cica scoteau banutzi frumosi ( puscarie in franta au playstation in camera piscina afara + daca vor sa munceasca acolo le dau 800 euro pe luna :D )