zexe Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 " î?i po?i achizi?iona cartele de c?l?torie prin SMS! Trimite un mesaj la num?rul 801 pentru o c?l?torie (0,36 Euro), la 802 pentru dou? c?l?torii (0,63 Euro) sau la 810 pentru 10 c?l?torii (1,83 Euro). Pre?urile includ TVA-ul.QR CodeDup? transmiterea SMS-ului, vei primi un mesaj multimedia (MMS) ce con?ine tichetul/tichetele virtuale, sub forma unui cod QR. Pentru validarea c?l?toriei, trebuie s? pozi?ionezi imaginea în dreptul aparatelor de scanare din sta?iile de metrou" Sursa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 http://rstcenter.com/forum/23899-cum-sa-intri-la-metroul-bucuresti-pe-gratis.rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexe Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 imi cer scuze, m-am uitat aseara cand am vazut stirea si nu vazusem nimic. Trebuia sa caut si inainte sa dau post. Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 aseara nu era. abia acum am publicat-o as avea nevoie de cateva coduri ca sa imi dau seama de algoritm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...