Jump to content

zexe

Active Members
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zexe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Daca nu reusesti sa-l configurezi singur... zic ca ar fii mai bine sa mai astepti pana sa te arunci sa te joci cu asa ceva. Documenteaza-te pana iti iese, nu de alta, dar te va ajuta. Daca ai intrebari particulare "go ahead" dar nu totul de-a gata. Spor la traba!
  2. This was so cute. Utilizatorii vechi.
  3. Usurel copii. Usurel... Revin eu cu un video in curand.
  4. Puisor... daca cryptezi parola... fa-o calumea.
  5. Raportul efort-randament inclina spre stanga acum... Litecoin urmeaza traseul pe care il are bitcoin, urmeaza cat de curand sa aiba si el un boom.
  6. Eu l-am folosit o buna perioada si nu am avut probleme cu el.
  7. Astia sunt atat de indoctrinati si rupti de realitate incat chiar sunt in stare sa declanseze un razboi, iar un razboi (in adevaratul sens al cuvantului) nu are cum sa mai existe atata timp cat toate marile puteri sunt inzestrate cu atata arsenal nuclear incat ar putea rupe pamantul in doua. Daca e sa se declanseze un razboi intre cele doua surori o sa fie un genocid. Americanii si rusii vor sponsoriza cu armament, ca sa isi incurajeze productia de armament autohtona, iar astia isi vor sparge capetele intre ei. Ca sa fac o analogie, e ca si cum Moldova (sange romanesc) ar declara razboi Romaniei pe motiv ca... exista.
  8. Pentru rezultate mai bune folositi un stub mai nou: Directory Listing For /private/ PS parola pentru versiunea 2.2 este: CA
  9. Detection rate: 2 on 14 (14%) Status: INFECTED Icon Asquared 5.1.0.3 - Icon Avast 5.0 - Icon AVG 10.0.0.1190 - Icon Avira 7.11.7.12 TR/Dropper.Gen Icon BitDefender 7.0.0.2555 - Icon ClamAV 0.97.4 - Icon Comodo 1.0 Heur.Packed.Unknown Icon DrWeb 5.0.2 - Icon Fprot 6.0 - Icon IkarusT3 T31001097 - Icon Panda 10.0.3.0 - Icon STOPZilla 5.0.0.0 - Icon TrendMicro 9.200.0.1012 - Icon VBA32 3.12.0.300 -
  10. Eu chiar cred ca s-au saturat sa incaseze atatia bani din reclame. In viata ajungi la un punct in care iti doresti sa inchizi o afacere profitabila de care 99% din utilizatorii de internet au auzit. Asta e... RIP Youtube.
  11. Ai exagerat putin, dar... good point. M-am jucat si eu putin cu el. Este basic, nu aduce nimic nou, dar asa iti faci mana. Spor in continuare.
  12. Concluzia: Este bun atata timp cat nu ai de ce sa fi tinta unei investigatii. Corect?
  13. Copii ... acum pe bune ... caut pe google Stairs-FUDS si imi arata numai pufuleti care ma ajuta si pe mine, va rog frumos.
  14. Multumim. Asteptam cat mai multe surse
  15. Nu ti-as recomanda sa-l bindezi cu un "counter strike hack" deoarece programul iti foloseste 100 din GPU si respectivul o sa il gaseasca sau o sa isi reinstaleze win.
×
×
  • Create New...