Jump to content
Guest .TinKode.

ISR Cyborg Wallpaper

Recommended Posts

Guest .TinKode.
Posted (edited)

%7Boption%7D

• Cat am stat? 30 minute!

Edited by Mish
Guest .TinKode.
Posted
arata destul de bine...daca ai facut-o tu mai fa si alte versiuni pe alte culori

95% e facuta de mine (ca exclud img cu robotei), iar sa mai fac si alte versiuni pe alte culori nu are rost.

Posted
95% e facuta de mine (ca exclud img cu robotei), iar sa mai fac si alte versiuni pe alte culori nu are rost.

ba frate, vad ca deja incepi sa devii nesimtit ,

hai sa-ti zic si de ce

1. cum sa zici ca wall'u ala e facut 100% de tine cand robotii sunt imagini, cablurile alea sunt o pereche de casti prost imprastiata pe imagine, tu decat o culoare, un text si atat ai facut

2. editez wallpaperu , in nimic ca prea mult o ISR'esti pe aici, faci pt ei , gege, psteaza acolo, nu e normal sa faci reclama la Libertatea in locul unde se vinde Cancan

// te rog, comenteaza ceva aiurea de "baiat" sa-mi dai motiv.

Guest .TinKode.
Posted

N-am chef de cearta. Dar asa frumusel. Fa-i ce am facut si eu.

12thumb.jpg

k2001868.jpg

k1295016.jpg

k3422809.jpg

k2643095.jpg

k2643163.jpg

k2001994.jpg

Astea le-am luat si am facut acel simplu wallpaper. Aici e sectiunea Webdesign (adica pot pune orice legat de design), daca te caci pe tine cand am pus ceva legat de ISR cand aici e plin de alti care isi pun link in wallpaperele / creatii, e rau.

Oricum nu ma mai obosesc sa mai continui ca o fac degeaba.