Sad_Dreamer Posted September 2, 2006 Report Posted September 2, 2006 un thread numit flames/wars ca pe elitehackers.info ca tu inchizi topicurile unde mai iese un flame si nu pot sa le raspund... te rog Quote
Screech Posted September 2, 2006 Report Posted September 2, 2006 Adevarat, cred ca doar asa se vor termina toate cu bine. Nu se vor mai face posturi aiurea in multe topicuri si nu vei mai fi nevoit sa le inchizi. Plus de asta eu zic ca ar trebui sa mai fie o sectiune de "Dueluri" unde sa ne putem provoca la un war... pe tema hackingului binenteles. Quote
Screech Posted September 6, 2006 Report Posted September 6, 2006 kwerlin, te-ai mai gandit la asta? Daca nu, barem sa se faca o noua sectiune unde sa ne "batem" si noi, exemplu:Il provoc pe: xTema: vulnerabilitate in www.xsiysefot.roDurata: x sapatamani si y zileBinenteles, ca sa nu se intelega ca noi vrem sa facempagube sau mai stiu eu ce anume, vei face cateva reguli, prin care sa se enumere si asta: Nu se vor face pagube de niciun fel "obiectivelor". In cazul incalcarii acestei reguli ban 1 luna.Daca te gandesti sa faci, imi zici, ma ofer moderator, sau cel putin daca nu ai timp sa te ocupi (reguli etc.. le fac eu)Spuneti si voi daca e o idee buna!!!!!Stiu ca e dublu post.. dar am vrut sa iasa in evidenta postul. Quote
!_30 Posted September 6, 2006 Report Posted September 6, 2006 Nu stiu daca am prins de mot subiectul insa am o idee / sugestie.Care vrea sa se dueleze cu mine , pe o perioada data x , pe diverse teme retelistice ( OS-uri ) , echipamente de retea , nu neaparat hacking .Fiecare adreseaza o intrebare , incercand sa imobilizeze adversarul , per example timpul maxim de raspundere e o zi , sau ceva de genu.Se poate face pe mai multe domenii ( pe ce se pricepe fiecare ) acest duel al termenilor duri.Te pricepi la programare , dueleaza-te cu Y pe perioada X , da-i tu un program de facut respectivului , iti da el tie ( nu iesite din comun ) , sau sunt alese de un impartial pentru a fi duelul mai frumos.Care face primu , sau care raspunde primu la intrebarile impartiale ale unuia castiga.Deci , sunt 3 persoana :*1 impartial ( dar asa sa fie , ca de nu , nu merge treaba si pierdem distractia )*2 combatantiImpartialul adreseaza o intrebare usoara la inceput , dintr-un set de n celor doi combatanti , urmand ca cel care va acumula , mai multe puncte ( deci mai multe raspunsuri corecte mai raoide decat adversarul sa castige ).Nice ? Quote
Screech Posted September 7, 2006 Report Posted September 7, 2006 Pai la asta ma refeream si eu ma !_30. Quote
Pastilatu' Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 marfa exact cum e in hip-hop battelurile ... that's cool mi-ar place un battle cu !_30....dar mai am multe de invatat Quote
Guest Nemessis Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 Parerea mea este ca asta ar duce doar la scandaluri si certuri pe forum si nu se va tine cont doar de acel thread pentru intepaturi. Iar cand este vorba de certuri nu va tine nimeni cont de regulament si va tine cont doar de orgoliul propriu. Parerea mea. Quote