MrRip Posted July 9, 2010 Author Report Posted July 9, 2010 Thanks boys . Ma uit acum pe ele . Eu ma gandeam daca are cineva vreun vps si vrea sa-l vanda , sau vreun reseller , ceva si sa-mi vanda si mie un cont . Quote
sevex Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Si mie imi trebuia unul. Ce stiti de vps - Develbox.ro ? Quote
MrRip Posted July 9, 2010 Author Report Posted July 9, 2010 Si mie imi trebuia unul. Ce stiti de vps - Develbox.ro ?Preturile par mai mult decat ok . Din ce scriu ei acolo , iarasi lasa o impresie ok . Daca aflu ceva mai multe informatii te anunt si pe tine .sevex : mie mi-a pierit tot cheful de a cumpara de la develbox.ro . Arunca un ochi pe aici : http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=667396 Quote
LegendKiller Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Am avut eu VPS de la develbox.ro , vitezele nu prea mi-au placut , viteza maxima cu un server pe RDS a fost de 1,3 Mb . Poate intre timp au mai facut modificari ... Quote
sevex Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 @RipKid: Da, preturile sunt rezonabile... Daca mai aflii ceva, da-mi si mie te rog un PM.@LegentdKiller:Eu am citit pe un forum despre ei si era unul nemultumit, zicea ca descarca cu 20 de kilo. Ce pachet ai avut? Acum cat timp ai avut VPS la ei? Ai avut probleme cu ei? A mers bine? Ti-au oferit suport? Da mai multe detalii te rog Quote
1989 Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Va recomand : PhotonVPS - OpenVZ VPS Hostingam avut vps peste 7 luni, aproape nici un down-time, preturi mici. Quote
sevex Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Mie cel putin imi trebuie unul cu banda nelimitata si cu viteze mari Quote
gamer Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 photonvps pare extrem de bun. 8 cores, 4 gb ram 65 euro. dar daca ai zis ca vrei bandwidth nelimitat.. poate discuti cu ownerul Quote
LegendKiller Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 @sevex - Am avut acum vreo 5 -6 luni cel cu 1 Gb Ram . Ca suport tehnic nu mi-a trebuit , am luat o singura data legatura cu cei de acolo din cauza flood-ului , atat si nimic mai mult. Ti-am scris mai sus , mie nu mi-a placut viteza, aveam instalat Plesk-ul si paginile se incarcau ca .... Quote