sado Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 VIdeo online Bun. Daca aveti timp sa il vizionati,vizionatil! ?ce credetii? Sunt treburi testate acolo.. Daca ati vazut decouemtarul va rog postati cateva pareri. Quote
Alexander33 Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 pai ce dracu daca apa retine informatii poate in loc de hard disk imi pun un pahar de apa Quote
cigraphics Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 in teorie am putea face orice material sa retina date Quote
Flubber Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 Partea cu doctorul respectiv care a inghetat apa aproape instant si apoi a pus-o la microscop vazandu-se cristalele acelea, dupa ce i s-a adresat in mai multe feluri o gasiti si in documentarul 'What the bleep do we know?'Unele chestii le stiam, altele insa nu, foarte interesant documentarul. Danke. Quote
prodil89 Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 Ehm nu m-am uitat la documentar , ma uit acum dar Flubber ai vazut astea..?[url=http://www.youtube.com/watch?v=aC-KOYQsIvU&feature=related]YouTube - How to make Hot Ice!!! Crazy[/url][url]http://www.youtube.com/watch?v=cgAlxBEPEf4 Quote
Flubber Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 Ehm nu m-am uitat la documentar , ma uit acum dar Flubber ai vazut astea..?[url=http://www.youtube.com/watch?v=aC-KOYQsIvU&feature=related]YouTube - How to make Hot Ice!!! Crazy[/url][url]http://www.youtube.com/watch?v=cgAlxBEPEf4WHOAAA TREBUIE SA FAC!Multumesc frumos Quote
greenie Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 Si nu inteleg, la how to make hot ice, ce pune prima data si amesteca ? Quote
prodil89 Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 Acetat de Sodiu....poti face rost de la diferite magazine sau laboratoare de chimie..... Quote
sado Posted July 21, 2010 Author Report Posted July 21, 2010 (edited) CU ideea sa nu mai fac offtopic si sa postez cateva documentare interesante,am sa postez aici..si va rog daca mai stiti sa postati..Toate au sub in ro.1.------------------------------------------------------------Iluzie Si RealitateAici video2.------------------------------------------------------------SECRET SPACE I (2005)The Illuminati's Conquest Of Space--Recomand--Prima parte AiciPartea II-a AiciPartea a-III-a AICIPartea a-IV-a AICIPartea a-V-a AICI3.------------------------------------------------------------Vedere de ansamblu / The Big Picture - Secretele interzise ale p?mântului - cu subtitrare în limba român?! Un documentar în opt p?r?i despre "elita global?" ?i criza actual?, alc?tuit de Aici4.------------------------------------------------------------CERTITUDINEA - Cazul OZN-urilor de la NASALink------------------------------------------------------------Mai sunt cateva interesante,cand le gasesc revin cu edit.. Edited July 21, 2010 by beaubere Quote
prodil89 Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 oooooh fuuck Mass Conscience teoria asta a ajuns sa zica ca noi am putea face parte dint-run corp mai mare care la randul lui traieste in alt corp , ca noi am putea fii doar un atom dintr-un corp.Si nuj e prea......prea de tot Quote
begood Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 oooooh fuuck Mass Conscience teoria asta a ajuns sa zica ca noi am putea face parte dint-run corp mai mare care la randul lui traieste in alt corp , ca noi am putea fii doar un atom dintr-un corp.Si nuj e prea......prea de tot prodil, tocmai ai descris un univers fractal.tu ce imagine ai la avatar ? Quote
prodil89 Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 o YEAH ASTA ERA SI IDEEA NU MA GANDEAM CA O SA ISI DEIE SEAMA CAREVA CE ESTE AVATARUL MEU :'(cRAP IM IN TEARS...Oricum mai mult as crede intr-un Univers Fractal decat intr-un dumnezeu care se plimba pe nori ne vede pe toti,si ne aude ganduriile....LE:Ai vazut versiunea 3D a unui fractal?? Quote
begood Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 (edited) da-mi add si vorbim-i'm a fractal freak Edited August 24, 2010 by begood Quote
begood Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 da-mi add si vorbim-i'm a fractal freak Board MessagePBS - Fractals: Hunting the Hidden Dimension (2010) Quote