Jump to content

greenie

Active Members
  • Posts

    201
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by greenie

  1. Poate pentru ca este de 11 ani topicul si oferta ? Acum cu 20 lei ai nelimitat in orice retea si minute si mesaje si toate cele... nu cred ca mai are cineva nevoie de atata circ pentru 100 minute
  2. S-a terminat cu invitatiile pe FileList
  3. Cam tarziu s-au gandit sa aprobe aceasta decizie , dar good job lor
  4. Am 8 ani vechime , mai astept 2 sau poti face o exceptie sa ma ajuti cu o invitatie ?
  5. Eu nu am avut acces la internet pana acum , devilox daca mai ai si esti dragut poti sa imi dai un PM Merci .
  6. ... si eu care credeam ca am norocul sa prind si eu o invitatie..
  7. Daca mai are cineva FileList si vrea sa fie generos , poate sa-mi dea un PM , as avea nevoie..
  8. greenie

    Parere

    Am vazut ca acum da redirect la serialeonline , e tot al tau nu ?
  9. Salutare baieti, Am si eu o nelamurire... memoria telefonului este acceptabila , insa mi-am luat si un card de 8 gb. Nu gasesc nici la setari nicaieri sa setez cand descarca de undeva ceva sa descarce automat pe card... mie tot ce imi descarca, imi baga in telefon si nu mai am spatiu acolo.. Precizez ca am un samsung galaxy J5 dual sim (2015) , as ruga sa-mi raspunda cineva cunoscator al meniului la astfel de telefoane cand ma refer descarcat fac referire la: magazin play, muzica de pe internet, s.a.m.d ... absolut tot vreau sa descarce pe card O zi buna !
  10. Salut. mariusmac64@gmail.com Merci !
  11. Si eu as vrea... dar eu am nevoie de instagram .. like / follow
  12. Da, am uitat sa precizez ca este valabil doar pentru cartele prepay... Dar mie nici nu imi mai apare aplicatia pe magazin play my heartbeats
  13. Nu mai bine iti activezi o optiune de minim 5E si iti da 10 GB moka gratis + la sectiunea BONUS de la *100# ai si optiunea 2x optiunea ta... si poti activa amandoua odata, sunt compatibile... Asa am facut eu, am 20 GB si fiecare luna se dubleaza..
  14. Fun Run 2 Multiplayer e simpatic joculetul, il joc la munca de plictiseala ..
  15. Esti iesean de-al meu We are sorry, but friend invites are disabled until Monday 9th of May. Revin pe 9 mai si trimit la toti. Pana atunci e blocat.
  16. Done. Done. Urat, foarte urat. Uite asa nu rezista nicio oferta macar o saptamana in Romania , ca exista oameni de genul ... Acum trebuie toti sa trimita poza cu buletinul ?
  17. Momentan este picat serverul site-ului... " Acest site nu poate fi accesat " Stiu ca acum ganditi ca sunt neseriosi ei ... am sa revin peste 2 ore si daca nu au dat drumul la site , cel tarziu maine dimineata va trimit invitatiile.
  18. Eu sunt sigur pentru ca la mine a mers ... Da , imi vin zilnic 2-3 chestionare. Invit si multi prieteni , am luat 3 vouchere de 88 lei pana acum si le-am primit foarte rapid , mai rapid decat ma asteptam. Poza spune tot ... eu nu am avut probleme cu ei.
  19. Salutare baieti... De ceva timp am inceput sa fac chestionare online si din punctele primite imi pot lua tableta sau bonuri valorice cu care pot lua ceva de pe e-mag.Voucherele fiind de 44 sau 88 lei.Cine doreste, sa-mi lase aici adresa de e-mail,iar eu ii voi trimite un email cu linkul de inregistrare . Cand las reply la mesajul vostru, va puteti verifica emailul. Il lasati aici sau imi trimiteti mesaj privat. Va faceti cont , completati zilnic chestionare in care va da cate 30-45-60 puncte invitand prieteni castigati 100 pct / per FRIEND. Dovada:
×
×
  • Create New...