Jump to content

alkimistu

Active Members
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

alkimistu last won the day on September 1 2019

alkimistu had the most liked content!

1 Follower

About alkimistu

  • Birthday 12/17/1990

Converted

  • Location
    __̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
  • Occupation
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็_(ツ)_ส้้้้้้้้้้

Recent Profile Visitors

2552 profile views

alkimistu's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

30

Reputation

  1. Salutare. Caut un programator care sa implementeze o varianta imbunatatita la ce este prezentat in clipul de mai jos: Prezentare autobooker Voi explica sumar despre ce este vorba: Pe o platforma web ce apartine de amazon sunt postate zilnic mii de comenzi de transport cu anumite preturi. La anumite intervale de timp preturile cresc si primul din sutele de clienti activi care vede comanda cu pretul crescut si da book, primeste comanda. Ei bine, mai sus in videoclip este automatizata treaba aceasta intr-o extensie chrome care in functie de anumiti parametrii da autobook la o comanda. Ideea e ca pe chrome store sunt tot felul de extensii, care mai de care mai performanta si customizabila ( rata de refresh variabila, simulare human behaviour cu randomizer etc), dar care nu dau randamentul dorit. Concurenta este destul de acerba( foarte multi folosesc autobookere) si in cele mai multe din cazuri nu se iau comenzile. Din punctul meu de vedere sunt 3 lucruri care se pot optimiza: 1) latenta catre serverul unde sunt postate comenzile( partea aceasta am rezolvat-o) - vpn in aws cu 1ms latenta 2) performanta pc-ului/server-ului unde ruleaza extensia / autobooker-ul ( dispun de cea mai buna performanta posibila) 3) autobooker-ul in sine. Extensia cu care lucrez este destul de optimizata, dar este limitata de platforma amazon, de sistemul de operare windows si browser-ul chrome. Din testele pe care le-am facut nu accepta rate de refresh mai mici de 150ms+ randomizer de 100ms (daca incerc rate mai mici, platforma limiteaza vizibiliatea la peste 80% din curse cu bot detect ) si desi folosesc mai multe autobookere intervalul este destul de mare, iar sansele ca sa rateze comanda sunt foarte mari. Sunt absolut sigur ca se poate implementa o varianta de autobooker mult superioara la extensiile actuale. Un programator cu experienta in AWS cloud sigur poate veni cu o solutie eleganta si performanta, pentru care sunt dispus sa ofer o suma consistenta. Momentan nu stiu sigur s-ar putea implementa ( cred ca ar putea fi ceva cu web services / REST api care sa nu implice incarcarea/randarea datelor in browser sau o implementare in Cloud - Cloudshell, Elastic Containers pentru cunoscatori) dar astept solutii/propuneri de proiecte in privat.
  2. Valabil 30 ore. Blow🐟 ECB Base64 (key: Am orase, nu am case. Am munti, nu am copaci. Am apa, dar nu am pesti. Ce sunt?) Znv1Wpjinj8v9U79d9FiMWBxrVe0bZDFUMa8kRKt+auuiBdvlOXVyA== Enjoy!
  3. Salut, Aveti idee aproximativ ce salariu are un programator entry level si un programator experimentat la multinationala Open IT ? Au in plan sa se extinda la Suceava si sunt interesat. Daca este vreun membru RST angajat la ei si mi-ar putea da ceva informatii ar fi super. https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-02-22/O-multinationala-din-domeniul-IT-face-angajari-la-Suceava. La Suceava programatorii( chiar si cei avansati) sunt foarte prost platiti la momentul actual( aproximativ 2000 lei la Assist si alte companii ) si ar fi bine daca ar ridica un pic stacheta cei de la Open IT. Multumesc!
  4. Salut, Ofer invitatii pe filelist membrilor RST cu o vechime mai mare de 10 ani. PM pentru cod.
  5. Colegul tau tocmai si-a triplat investitia si presimt XRP nu se va opri doar aici
  6. Da, asa este. Dar ciudat e faptul ca ambele market-uri erau destul de active( aveau aproximativ 3 buy&sell orders/secunda ) si diferenta a fost stabila cel putin 12 ore.
  7. Are cineva cont pe Yobit si poate depune XPD( PetroDollar) ? Se vinde la pret dublu fata de Cryptopia.. In cateva ore se poate obtine profit URIAS daca merge schema. Cumperi la jumate de pret pe Cryptopia XPD-> transferi XPD pe Yobit -> Cumperi BTC -> transferi pe Cryptopatia BTC -> repeti.
  8. Salut, Aveti idee cum pot achizitiona placuta asta la un magazin online( sau o are cineva acasa si nu o foloseste) si sa imi ajunga la domiciliu fara costuri exagerate pentru shipping? Merci.
  9. Executand in modul hard operatii de intrare-iesire cu dispozitivul periferic P in magistrala de date, am uitat sa apelez in main functia de comanda si control si mi-am descarcat involuntar bitii in buffer-ul de stocare tampon local. Dupa un oarecare delay, timp in care bitul MSB a navigat pana la bitul "suma" si a realizat operatia de adunare, m-am trezit cu o eroare neasteptata.
  10. Sau mai simplu, se poate folosi Rufus, un program care mi-a mers impecabil de fiecare data.
  11. Acesta este un email ce tine de ordinea interna a unei corporatii ce a fost trimis de catre conducere catre angajatii romani ai acelei firme. To : All Romanian Speaking Staff Subject: Improper Language Usage It has been brought to our attention by several officials visiting our office in Romania that offensive language is commonly used by our Romanian Speaking staff. Such behavior,in addition to violating our policy, is highly unprofessional and offensive to both visitors and staff. All personnel will immediately adhere to the following rules: 1.Words like “futui”, “in pula mea”, “pula” and other such expressions will be not tolerated or used for emphasis or dramatic effect, no matter how heated a discussion may become. 2.You will not say “si-a bagat pula” when someone makes a mistake, or “s-a cacat pe el” if you see someone being to be reprehended, or “baga-mi-as”, when a major mistake has been made. All forms and derivations of the verb a “se caca” and “a se fute” are utterly inappropriate and unacceptable in our environment. 3. No project manager, section head or administrator under any circumstances will be referred to as “pula de om”, “cacanaru” or “boul”. 4. Lack of determination will not be referred to as “pulalau” nor will persons who lack initiative be referred to as “muiangiu”. 5. Unusual or creative ideas offered by management are not to be referred to as “porcarii”. 6. Do not say “futu-ti ma-ta” if somebody is persistent; do not add “pula mea”, if a colleague is going trough a difficult situation. Furthermore, you must not say “am pus-o” (refer to item 2) nor “o sa ne-o traga” when a matter becomes excessively complicated. 7. When asking someone to leave you alone, you must not say “dute-n pula mea” or should you ever substitute “May i help you?’” with, “ce pula mea vrei?” 8. Under no circumstances should you ever call your elderly industrial partners “bosorogi imputiti”. 9. Do not say “ia mai mereti-n pula cu cacatu asta” when a relevant project is presented to you, nor should you ever answer “futute-n cur” when your assistance is required. 10. You should never call customer representatives as “boul dracului” or “tampitu ala”. 11. The sexual behavior of our staff is not to be discussed in terms such as a “pizdulica buna”, “futaciosu” or “homalau lu peste”. 12. Last but not least, after reading this note, please do not say “ma sterg la cur cu textu asta”. Just keep it clean and dispose of it properly. Thank you.
  12. Uite ce mi-a transmis un sofer la servici:
  13. Cred ca challenge-ul este gresit. Am ajuns aici: cc9deb1f(Inlocuiti cu modul din prima radacina)6e09549c99c0(inlocuiti cu modul din a 2 a radacina)6e246e180b Am incercat sa decriptez mai multe hashuri: cc9deb1f16e09549c99c036e246e180b cc9deb1f26e09549c99c026e246e180b cc9deb1f26e09549c99c036e246e180b cc9deb1f26e09549c99c066e246e180b Desi par a fi md5 dupa lungime, nici unul din aceste hashuri nu este de gasit.
×
×
  • Create New...