cavalerunegru Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Salut la toti!Doresc un program care scaneaza siteuri si arate numele virusului . Cati sunt inscrisi pe site si cati sunt online si offline.Si daca se poate sa arate cand sa creat sitele anu ora etc ....Daca vreti sa ma ajutati daca nu nu asta e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) Tu meriti clar un ban.In primul rand sa scaneze virusii ?? WTFVrei sa zici sa scaneze vulerabilitatiile sau ce dreq.Sau sa scaneze daca are ceva virusi like HTML embedded virus??Si poti sa te uiti si fara program cati sunt online si cati sunt offline.Si daca vroiai sa ca cineva sa iti "faca" un asemenea program esti PROST!!!LE:Fati singur programele nu le folosi ca un destept apasand butoane si gata ai spart site-ul.Script Kiddie in toata puterea cuvantului muciLE:OMFG uite si dovada ca esti un.....kiddie care merita banSal. Sunt incepator nu prea stiu multe vreau sa incep cu linux.Intrebare:Ce face acest program? BA TE URASC BAH TE URASC , VA URASC Edited July 21, 2010 by prodil89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Daca vrei sa-ti scanezi site-ul tau propriu de virusi vezi ca e o optiune in cPanel dar program sa scanezi alte site-uri nu exista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 prodil89 spune tot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picard Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Tu meriti clar un ban.In primul rand sa scaneze virusii ?? WTFVrei sa zici sa scaneze vulerabilitatiile sau ce dreq.Sau sa scaneze daca are ceva virusi like HTML embedded virus??Si poti sa te uiti si fara program cati sunt online si cati sunt offline.Si daca vroiai sa ca cineva sa iti "faca" un asemenea program esti PROST!!!LE:Fati singur programele nu le folosi ca un destept apasand butoane si gata ai spart site-ul.Script Kiddie in toata puterea cuvantului muciLE:OMFG uite si dovada ca esti un.....kiddie care merita banUita-te mai intai la paiul din ochiul tau, apoi la barna din ochiul aproapelui tau.Cred ca tu esti mai prost ca el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go_sword Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Uita-te mai intai la paiul din ochiul tau, apoi la barna din ochiul aproapelui tau.Cred ca tu esti mai prost ca el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picard Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 ^ Imaginea nu-si are rostul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 mamaia a voastra este tigan ? prodil89, copilu doar a intrebat ma , rofl :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavalerunegru Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 Wa prodil89 ho usor tata ok Da sunt incepator am inceput sa invat!Dar u cand ai inceput sa inveti si nu stiai nimic cum era mah ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Pai era cam la fel dar mai rau......eu unu chiar primea Ban....>_> W/E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomas90 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 (edited) @cavalerulnegru detaliaza un pic ce vrei sa faci. Daca vrei sa scanezi programele ce se pot downloada de pe site o sa imbatranesti.O idee ar fi sa automatizezi procesul de cautare al linkurilor de download si sa le trimiti direct catre virustotal.Asta poti sa faci cu google queries. ceva de genu " site:tinta.com inlink:*.* | -html -php -js -htm" fara ghilimele, iar cu - (minus) excluzi toate extensiile de pagina, gen html,php, asp care mai stii tu ca mai sunt.Problema cu care nu te pot ajuta este gestionarea linkurilor venite ca si rezultate ale cautarii.Intreaba cunoscatorii de PHP.Mi se pare ca exista in php o functie curl() care iti da voie sa citesti rezultatele unu html request.Daca faci partea de cautare si salvare intr-un fisier text a linkurilor de download mai departe nu este greu, te ajut eu dupa.Daca vrei carti de php si AutoIT pentru automatizare da-mi PM si le urc undeva.Dar incearca sa faci tu toata chestia ca o sa inveti multe.Numai bine!LE: Ai grija ca nu cred ca ai voie sa faci cereri aici! Citeste regulile. Edited July 22, 2010 by phantomas90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...