Acer Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Salut acum o zi am intrat pe un link dat de cineva pe steam cu jocuri gratis am intrat si am vazut ca era scam(eu cum am facut zeci de scamuri nam fost prost sa introduc datele) am dat x la tab toate cele bune pana cand a urmat sa dau un rr la steam aveam o problema cu pc e na uite steamul nu mai merge siteul avea un link ceva mai lung nu inteleg nimic se poate fura printrun script un STEAM?lamuritima va rog.
curiosul Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Nu ne dai si noua site-ul sa ne uitam? AI java instalat in pc? Ai dat run pe site-ul ala?
Acer Posted July 30, 2010 Author Report Posted July 30, 2010 ma scuzati credeam ca nu mai merge am scris eu o litera gresita cand mam logat.mersi oricum si scuzati de topic !
LLegoLLaS Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 cum sa faci ma asa ceva...tu daca nu te poti loga undeva intri repede pe net sa cauti inainte sa iti verifici userul si/sau parola
romanu Posted July 31, 2010 Report Posted July 31, 2010 Acer pun pariu ca ai 13 ani, si ti-ai dat pumni in coaie cand ai vazut