Jump to content
ben20

Laptop

Recommended Posts

Posted

Salut tocmai mi am luat un Acer eMachines eME525-902G25Mi Celeron 900 2.2GHz Linux si am un cd cu limpus imi tot booteaza la inceput nush ce da niciodata nu face nimica am incercat cd cu windows care l bagam normal la pc si imi da eroare dupa ce intra in meniu acela albastru si cu dunga acea alba jos am incercat si sp3 si windows xp normal nimica aveti idee ?

Tot zice ca booteaza ceva Linpus Linux configuring si in partea dreapta verde ok ok ok si pe urma nu prea mai face nimica

Guest User Name
Posted

am si eu o intrebare legata de acest subiect.nu se poate face ceva ca sa se poate instala xp-ul la cele noi?Am gasit si eu problema asta....din pacate.

Posted

Mia am o intrebare am fost plecat si n am avut timp sa ma uit la el cand am instalat w7 tin sa mentionez ca laptopu era luat din magazin nou ma pus sa aleg si erau 3 chestii Partitia 1 128 gb ceva de 7 mb si Partitia 2 de 128 am ales partitia 1 a instalat parca dar imi apare doar C: de 128 mb cum fac sa apara tot ? sau ..

Posted

Inca o intrebare scuze ca nu am legat intrebarea de postu precedent cand am instalat w7 totul se misca se auzea totul era ok trebuie ceva drivere instalat ? imi cer scuze da e primul meu laptop internetu merge sunetu merge de vazut se vede HD fara lag fara probleme sa inteleg ca nu mai trebuie nu ?

Posted

inca o intrebare cum e mai bine sa utilizezi laptopu cand ti s-a terminat bateria ? cu bateria bagata sau scoti bateria si rulezi din adaptor ? sau astepti si incarci bateria desi metoda asta e cam aiurea