sharkyz Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Cum as putea sa ascund o zona in propriul site care are host gratuit si apar text ads de la google ,as putea cumva sa le ascund?Multumesc all!!! Quote
bytzu Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Nu prea ai cum. De obicei situl tau este incarcat printr-un iframe pe alta pagina care are ads-urile. Si in plus asta e si ideea, tu ai host gratuit si ads-ri pe pagina ta. Citeste si Terms & Cond si vezi daca ai dreptul sa scoti. Dar da totusi un link... Quote
LLegoLLaS Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 n-ai ce sa-i faci...sau daca ai administratorii o sa vada si iti inchid/sau ce-or face (cu) site-ul Quote
sharkyz Posted August 6, 2010 Author Report Posted August 6, 2010 (edited) Daca e sa-l inchida retarzii uitate si tu cum au facut ads-urile si nu imi pot face cont pe lx.ro din cauza ca sunt in afara romaniei am incercat si cu proxy...si altele si nimix vreo solutie? Edited August 6, 2010 by sharkyz Quote
sharkyz Posted August 6, 2010 Author Report Posted August 6, 2010 Nu aveam speranta ca voi gasi.Nu ma-m gandit la cuvintele cheie potrivite.Multumesc paxnWo,multumesc. Quote
LLegoLLaS Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 lol ai add-uri cu kilele pe site-u ala Quote
CODEX Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 de ce nu aleg un hosting fara adduri ? sunt destule Quote
sharkyz Posted August 6, 2010 Author Report Posted August 6, 2010 @codexAm ales hostul respectiv ca sa reusesc sa ascund acele ads-uri. Quote
robertutzu Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 cine vrea dau eu webhosting moka...PM pt. mai multe detalii...no adds no banners premium webhosting moka Quote