Jump to content
daatdraqq

http://scanner2.novirusthanks.org = fake ?

Recommended Posts

Posted
Man vezi ca novirusthanks trimite exemplele la companiile de anti-virusi dupa 2 saptamani si avira detecteaza icoana la vb6 :))

Stiu ma frate ,dar asta e un standard exe gol ,nu are niciun fel de cod in el .Daca novirusthanks si virustotal imi zic ca e infectat ,ce relevanta mai are rezultatul vreunei scanari eventual al unui fisier infectat ?

Posted
Stiu ma frate ,dar asta e un standard exe gol ,nu are niciun fel de cod in el .Daca novirusthanks si virustotal imi zic ca e infectat ,ce relevanta mai are rezultatul vreunei scanari eventual al unui fisier infectat ?

Nicio relevanta deoarece exista o gramada de fake-positives,cel mai bine este sa folosesti anubis/sunbelt sandbox/theareatexpert/etc....exista o multime de sandboxuri online si daca are antis il deschizi cu filealyzer!

LE:Am uitat sa iti zic vezi ca poate sa fie programul real bindat cu un server si sa fie dai din crypter in sandboxie environment sa nu ruleze decat programul real si te pacaleste!

Posted
@Paul4games se pare ca nu ai inteles ce a spus

A facut el un prog in VB6 fara cod fara nimic doar a dat new project si l-a compilat apoi l-a scanat si i-au spus ca are virus

DA am inteles deci detectiile sunt fake-positive!