sonyx Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 As dori sa aflu dezavantajele acestui program, daca exista.ScrapeBox – Harvest, Check, Ping, PostDoresc sa il cumpar cu licenta si nu vreau sa dau banii aiurea. Quote
ICEBREAKER101010 Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Nu inteleg de ce vrei sa il cumperi.Uite aici Hotfile.com: One click file hosting: Scrapebox-V1.12.16.rar Quote
sonyx Posted August 23, 2010 Author Report Posted August 23, 2010 nu cred ca este bun, am cautat mai bine de 2 ore pe diferite forumuripeste tot virusi, asa ca prefer sa-l cumparedit: deeeh zi-mi si parola daca tot mi-ai dat linkedit2: e virus (google) Quote
ICEBREAKER101010 Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 nu cred ca este bun, am cautat mai bine de 2 ore pe diferite forumuripeste tot virusi, asa ca prefer sa-l cumparedit: deeeh zi-mi si parola daca tot mi-ai dat linkedit2: e virus (google)L-am gasit si eu pe un forum.Nu am vazut ca nu au dat si parola. Quote
BHW Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Eu de cateva zile tot umblu pe niste forumuri thailandeze (prin google page translator desigur) si, ce gasesc acolo ma doare capu'. Ca si cum mai toate sectoarele VIP ale unor forumurui precum mmd,bhw etc..sunt postate acolo in nebunie. Dupa ce mi-am cules eu frumos o traista de backlinkuri cu PR 7-10 (6-9 mai de graba) , am descarcat si vreo 3 versiuni~ de SB -> toate virusate. Asa ca scoateti mararul din portofel si luati-l cu 57 de dolarei.. 150 ron, dar macar va scoateti banii inapoi inzecit, inplmit... asta daca si stiti la ce sa-l folositi.. Asa ca pe luna viitoare, dau o comanda, si poate pana la sfarsitul verii ma bag si pe xrumer. Concluzia? Este unul dintre acele programe care se merita dat banii, si nu ii arunci aiurea crezand ca ar fi vreo posibilitate sa il gasesti clean pe nu stiu ce site, si moca inca Quote