Jump to content

sonyx

Active Members
  • Posts

    485
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by sonyx

  1. Te duci la orice orange shop si ceri un microsim. Suni la relatii clienti si iti transferi numarul pe care-l ai la Orange pe noul sim. Nu inteleg de ce te-ai chinui sa tai cartela. Timp estimativ: 3 minute (1 minut sa ceri o cartela microsim de la orange si alte 2 minute sa-ti transferi numarul pe noua cartela) ^^
  2. Probabil a inceput sa mearga fix cand am intrat pe un proxy surf. doulCi Team Sa inteleg ca pe iPhone 5s nu merge sau nu a apucat cineva sa incerce?
  3. 403 Forbidden error - pentru ca e banat pe Romania. Care e ideea? Doar schimbarea din /etc/hosts?
  4. Merge metoda fara probleme. Singurul dezavantaj este bet maxim la cele mai multe dintre cazinouri (referitor la ruleta). Daca tot sunteti chiar atat de sceptici puteti paria dupa ce a iesit de 2-3 ori neagra/rosie, dar asta inseamna timp mai mult de pierdut.
  5. A cyber group known by the name of DERP has caused extreme chaos among the online gaming community as it has been following around Twitch user PhantomLord, and subsequently taking down the servers of games that he is trying to play. This, according to the user himself and Reddit. More: League of Legends, DOTA 2 and Other Servers Shut Down By Cyber Attack - GameSided - A Video Game news, rumors, and gamer/gaming site
  6. Hands-on Bitdefender Internet Security 2013 - www.yoda.ro Asteptarile sunt mari atunci cand instalezi un produs de la Bitdefender. Specialistii romani in securitate sunt considerati cei mai buni din lume. Poti downloada GRATUIT o licenta Bitdefender Internet Security 2013 pe 1 an, numai in zilele de 23, 24 si 25 ianuarie, intre orele 15:00 si 16:00, de pe yoda.ro. LINK DOWNLOAD: http://on.fb.me/V6zOPF
  7. Ultimul a fost cel mai usor.
  8. edit: atom 128 -> base 64
  9. Din cate am inteles site-ul este al unui roman, deci nu cred ca va tine mult.
  10. Urca-te ba in tren daca n-ai permis si du-te la el la usa. EDIT: unde gaseai tu n97 mini la 1 milion 200?
  11. Sunt as ce sa mai.
  12. Nu cred ca e amuzant, cred ca e de plans. Deface-urile aduc imagine, dar si useri noi retardati.
  13. Poftim: sonyxbzX0spenehz5bp3ucxbqfbxidplhrohtpzrk
  14. La multi ani sa fii sanatos! Trimite-mi si mie link.
  15. Aaa, corect, bravo! Ai pus un " ' ". Felicitari! Congratz!
  16. Poti sa iti iei Internet Download Manager si sa dai Save As la filmulete/seriale.
  17. Ba meritati ban sa mor eu. Ce cacat de ShowOff e asta? Exploateaza-l si vezi ca duce catre o baza de date veche, care n-are nici o treaba cu site-ul actual.
  18. Mai bine ar fi aplicarea unui sistem de vizualizarea a linkurilor in functie de vechime. Sunt useri foarte vechi care pur si simplu nu posteaza, ci doar se informeaza si nu ar fi corect sa-i fortam sa faca asta sau sa spameze doar ca sa vada un link.
  19. sonyx

    Steam

    Adica ai gasit un cont prin stealer si nu merge sa te loghezi. De ce nu zici asa? Daca stiam vreo metoda ce bine era. On: o idee ar fi sa trimiti cd-key-ul cu jocul care l-ai activat la ei sa te rezolve, spui ca ti-ai pierdut mailu.
  20. SPEED No limitations, download as many files as you want, without any restriction of bandwith! ANONY*MOUS We do not keep tracks of you, everything is secure and safe. Nobody knows what file you're downloading. FREE No hidden fees, all is 100% free, and equal the quality of a premium service Hosturi acceptate Website: Download: Ca o alternativa in caz ca intampinati probleme.
  21. Parola: Prin PM si doar cui vreau daca nu reusiti sa o decriptati.
  22. sonyx

    crypt

    Pentru ca parola e criptata.
×
×
  • Create New...