Jump to content
Cheater

Rockchip prezinta tableta 3D fara ochelari

Recommended Posts

rockchip_7.jpg

Un nou prototip de tableta capabila de imagini 3D insa fara ochelarii aferenti a fost prezentat in cadrul unui eveniment din China. Engadget Chinese a relatat ca Supernova X1 a fost dezvaluita de Rockchip. Specificatiile tehnice nu sunt cunoscute momentan, la fel nici pretul si data de lansare, avand in vedere ca vorbim despre un prototip.

Tableta poate reda atat continut 3D, cat si 2D.

Detalii pe Playtech.ro.

Link to comment
Share on other sites

Intr-adevar bateriile au ramas putin in urma, desi lithium-polymer este mult superioara celor lithium-ion, inclusiv capacitatea de inmagazinare, pierderea capacitatii de reincarcare in timp, posibilitatea de a fi turnati in orice forma si costul de fabricatie scazut, nu inteleg dc nu prea se folosesc... Speram sa fie gasita cat de curand o alta forma de inmagazinare a energiei mai eficienta, aceasta ar deschide noi orizonturi. Imaginati-va fiabilitatea adusa masinilor cu o solutie mult superioara, sau telefoane care ar trb incarcate o data pe luna laptopuri care tin cateva zile/o sapt, consumatori mai mari, mai performanti, ar duce la o fiabilitate mai mare si o noua era a tehnologiilor mobile.

Legat de masini si baterii, o mica curiozitate, cu cativa ani in urma a fost gasita o forma de inmagazinare care pierdea o cantitate cu totul neglijabila, avand o capacitate ff mare de inmagazinare si incarcare aproape instantanee, mai precis este vorba de un camp magnetic creeat de o "bagheta" care se invartea aproape de dezintegrare, proiectul a fost facut pentru alimentarea masinilor, dar marea problema care i-a declarat neviabilitatea era ca in cazul unui accident masina putea exploda ff violent, ceea ce ar fi facut din masini bombe pe roti.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...