sharkyz Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Salut am un forum care are o pagina de start ex. www.sitemeu1.com este pagina de start si www.sitemeu1.com/forum este forumul si nu stiu ce as mai putea sa fac si cea ce am facut este corect.Ce am facut:1.Am facut un sitemap care la-m adaugat si in pagina de start si in forum[nu este complet are cam 1200 de pagini din 120002.Am facut robots.txt care la-m adaugat iarasi si la una si la alta.3.Am cautat keywords de pe adwords de la google4.Am facut o descriere [de cacat]5.Am facut mai tot ce trebuia in google webmaster tools.6.Am facut 180 de posturi si cam atat.Stiu ca fac cam multe lucruriIntrebarea mea este:Ce as mai putea face ca sa imi optimizez site-ul 100% [pe gratis ca sunt roman] .Orce tehnici mai stiti eu sunt aici sa va ascult.><Multumesc Quote
Guest User Name Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 daca tot te lauzi,fati un cont pe google ads,emag ,ceva care poate scoate banuti...legat despre promovare,trebuie sa ai niste chestii in cap.ce oferi vizitatorilor,atractia,interfata siteului,asezarea reclamelor,cat si viteza serverului.Incearca bannere pe forumuri,bloguri mai renumite,google url ,googleadwords,incearca si un trafic,dar nu il incarca foarte mult.Daca tot ai postat ,lasane si noua adresa siteului,sa ne facem si noi o parere despre el.Succes in continuare. Quote
Ellimist Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Am si eu o intrebare, cum ai reusit sa faci un sitemap cu 1200 linkuri, ce am gasit eu pe net imi facea automat unul cu maxim 500 linkuri.... ceea ce mi se pare cam putin. Merci Quote
sharkyz Posted August 27, 2010 Author Report Posted August 27, 2010 @User NameMultumesc pentru sfaturi.Nu e cine stie ce uite link-uliNDEBLESi tare bn ar fi daca mas putea lauda.Care este cuvantul invers al lui lauda.Aia fac io...@EllimistCu un program stai ca il postez.Se numeste sitemap generator si il gasiti aici:Download 1Download 2Download 3si va mai pun inca un linkDownload 4Nu cred ca exista posibilitate sa nu il luati Quote
hozarares Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Create your Google Sitemap Online - XML Sitemaps Generator Quote
sharkyz Posted August 27, 2010 Author Report Posted August 27, 2010 Din cate vad am 144000 si ceva de linkuri uauauau.Cum se poate un forum phpbb3 sa aiba atatea linkuri si doar are 180 de posturi.Ma intreb rst care mii de pagini are... Quote
Ellimist Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 @hozarares, mda, tocmai pe acela l-am folosit, si nu ia decat 500 linkuri, de aceea am intrebat. Quote