Boyka Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Schimba adresa mac in caz ca ati uitat sa folositi proxy, cum am facut eu azi:))DOWNLOAD Quote
anonime69 Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 pai si daca nu folosesti PROXY ce se intampla? Quote
Boyka Posted August 29, 2010 Author Report Posted August 29, 2010 (edited) Pai sa zicem ca tu maine spargi situl SRI-ului (fara un proxy). Ei se enerveaza, se uita in loguri, vad ip-ul tau, se duc la providerul tau de internet, se uita si aia in loguri (chiar daca ai ip dinamic) si vad adresa ta mac care este unica si te gasesc si te salta.Asta totusi in cazuri extreme . Edited August 31, 2010 by Boyka Quote
Krisler12™ Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Pai sa zicem ca tu maine spargi situl SRI-ului (fara un proxy). Ei se enerveaza, se uita in loguri, vad ip-ul tau, se duc la providerul tau de internet, se uita si aia in loguri (chiar daca ai ip dinamic) si vad adresa ta mac care este unica si te gasesc si te salta.Asta totusi in cazuri extreme .Ma rog problema la mine era ca am spart un site si am gasit o persoana (anume un director) care avea contul de email si parola identice cu cele de pe site, si sa zicem ca pe mailul lui am gasit niste chestii foooooarte interesante.Ne faci curiosi ! Ce ai gasit acolo asa de interesant ? Quote
anonime69 Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 oo da:>si daca imi schimb macul cu acest Soft nu mai e nimik:-? Quote
Krisler12™ Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 oo da:>si daca imi schimb macul cu acest Soft nu mai e nimik:-?De ce sa-l schimbi ba ? Lasa-l asa ca e bun. Il schimbi cand se strica ! Quote
anonime69 Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 ) aia da.. sau cand il bag in reparati:)) Quote