Jump to content

Boyka

Active Members
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Boyka

  1. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate! Cheers!
  2. Exact, cine foloseste internet explorer? Nici macar IE9 nu a reusit sa se ridice mult deasupra celorlalte (asta ca mie mi se pare putin mai bun decat celelalte),
  3. Boyka

    Salut!

    ...si bine ai venit
  4. eu de obicei folosesc TRANSLATOR, BINARY pentru a decripta orice parola dar asta dupa cum vedeti mai este criptata in rot13, reverse string si ascii. V-as fi recunoscator daca mi-ati da niste linkuri de unde pot decripta toata dracia asta.
  5. Reg code: tdev1l-its-0k-2-cry DOWNLOAD
  6. Boyka

    Salut

    Salut Sper sa aduci foloase comunitatii
  7. Daca o sa porneasca al treilea razboi mondial Romania nu o sa mai existe chiar daca se comporta ca o curva ca-n cele 2 razboaie mondiale unde a tradat de fiecare data. Tarile dezvoltate au tehnologie adevarata. Noi, 5 tancuri si alea din WW2.
  8. Kasperky m-a dezamagit complet si anume versiunea 2011 a Internet Security. Visul meu era sa am kaspersky cu licenta si am reusit sa fur una. M-a tinut destul de mult dar intr-o zi mi-a aparut ca mai sunt 5 zile din evaluarea programului Perfect Keylogger. Am zis, stai asa ce e asta? Am scos Kaspersky si am bagat Spyware Doctor. La quick scan a gasit 104 virusi. Am bagat in locul lui Norton Internet Security 2011 pentru ca stiam ca aparuse un trial resetter pentru versiunile 2011. Acum am pe NIS 165 de zile si pot reseta de cate ori vreau. La Full Scan la NIS mi-au fost gasiti 118 virusi, toti au fost dezinfectati.
  9. Confirm Trojan.Gen Sunt 2 fisiere ambele infectate. Din moment ce e nedetectabil nortonul nu ar trebui sa-l detecteze nu? sper sa-ti iei ban.
  10. O rusine pentru un hacker sa fie hackuit
  11. Pe rst nu sunt reguli referitoare la reclama?
  12. Da, chiar si eu il mai postasem. La o zi dupa ce mai fusese postat
  13. Mdaaa....google for fbnames. Se trage pe torrent cu 2 mbps. Mie mi s-a deschis fisierul ala text in 25 de minute.
  14. Dar unde a disparut Fernando de la Caransebes care nu e gay e idolu' la femei ?
  15. RDS cu cel mai mic abonament, 30 lei parca
  16. Cand o sa plec din tara asta o sa mi se faca dor de prostie si de tiganie .... sau nu.
  17. Si ce-l doare pe el de ce fac altii...
  18. Stop, am zis unde gasesti tu Pure si Internet Security la 40 de lei. Antivirus KASPERSKY 2009 35 lei. Ce faci cu asta? Mai e si din 2009 (adica jumatea lui 2008 de fapt) S-a deviat de la subiect, era vorba de un tutorial care prelungeste trialul nu de cel mai mic pret al unei solutii antivirus pe okazii.
  19. Vorbesti de parca tot ce ai tu pe calculator este original. Metoda nu e romaneasca ca sa zici ca la straini nici nu gasesti asa ceva si mai ales eu nu sunt roman. Acum 4 ani de zile am dat 7 milioane ca sa-mi iau vista si m-a dezamagit si me urma am gasit pe net preactivata (pe atunci se zicea ca vista nu poate fi hackuit, bla bla bla). Am facut cea mai mare greseala si de atunci nu mai cumpar nimic. Unde gasesti tu licenta de Pure care totusi costa vreo 3 milioane? Cea mai buna metoda e de a fura licentele altora. Si apropo, ala de pe okazii care iti vinde licenta cum iti garanteaza ca nu o sa o mai dea si la altii in asa fel incat sa nu ajunga licenta sa fie blacklisted. Nu stiu unde ai gasit pe okazii 40 de lei, cea mai ieftina e 50 lei si e doar antivirus pe un an 1 calculator.
  20. Inofensivi, e testat. Ce argumente aduci ca nu merge? PENTRU CEI CARE NU AU INCREDERE SA INCERCE PE VMWARE. SI PE URMA SA VINA CINEVA SA CONFIRME.
×
×
  • Create New...