Guest ballack Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Vad ca s-a dus vremea istealerului si toata lumea a inceput sa faca spread cu raturi and shitz . De vreo luna mi-am schimbat si eu providerul si acum am ip stabil + am scapat de problema cu porturile .Am incercat pana acum DarkCometRat dar e cam baguit , nu e stable + ff password / ie nu mi-a reusit .recomandati-mi si mie un rat bun , eventual daca aveti versiuni private pm meh .p.s : o pizda de ieri http://i52.tinypic.com/2kocq9.png Quote
Paul4games Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 DA la darkcomet recovery functions sunt de rahat,daca nu vrei sa folosesti darkcomet atunci iti recomand SS-rat sau poison ivy(poison ivy nu merge pe win7 dar exsita niste patchuri sa il faci sa mearga) Quote
ROFL Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Daca vrei ceva de calitatea, cumpara asta: Blackshades NET - Blackshades 3.2 Information. Quote
curtuy Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Vad ca s-a dus vremea istealerului si toata lumea a inceput sa faca spread cu raturi and shitzSpreadingul trojenilor a fost primul [cel putin era o vreme cand toata lumea imprastia servere de Pro Rat]Cel mai bine iti faci singur trojanul, si ai tutorial aici pe RST [multumita lui Nytro]:Crearea unui Trojan in VB6Dezvolta-l cu "calitatile" unui stealer Quote
Paul4games Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Daca vrei ceva de calitatea, cumpara asta: Blackshades NET - Blackshades 3.2 Information.De ce sa il cumpere?exista deja versiunea cracked e publica.... Quote
ROFL Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 De ce sa il cumpere?exista deja versiunea cracked e publica....In momentul de fata nu exista crack decat pentru v2.6.3(s-a ajuns la v3.2), + e plina de buguri versiunea cracked si nu merg functiile de remote desktop/webcam. Quote
Guest User Name Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 ce era si cu cerberus rat inainte...si cati il foloseau...e bun si acum. Quote