zippy Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 94.95€ SciPhone i68 4G. 3.2", DualSim, Wifi (envío gratis)Ce parere aveti despre aceste telefoane , vreau sa fac comanda de unu sa vad cei de ca`pu' lui..Merita sau nu? Quote
ROFL Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Normal ca nu merita, decat daca vrei sa-l vinzi la randul tau si sa zici ca-i original(pe okazii.ro). Quote
zippy Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 In acel video mi se pare chiar OK...vreau sa il cumpar pentru mine ca am ramas fara telefon si am facut rost de 150 de euroi sa imi iau un harb pentru 4/5 luni pana imi iau un HTC ... Quote
zippy Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 Decat sa iti cumperi chinezescul asta mai bine iti cumperi un HTC Tytn II sau altul si mai bun.Ti-am recomandat modelul asta pentru ca e mai stabil si le are cam pe toate...Mda 450 de euro... asta ar insemna sa raman fara telefon cateva luni si dupaia sa il cumpar...Cred ca o sa ma risc sa imi cumpar o copie ca asta si dupa cateva luni imi iau Desire sau Hero. Quote
Birkoff Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 DualSiM.ro - Telefoane Dual SiM 3G cu GPS, WiFi si TV, Ceasuri DualSiM si Casti Dual Bluetooth multipoint de la Jabra, TechFaith, Tinno, Acer, Nokia, Samsung si Sony-Ericsson, ORIGINALE ! vezi daca te multumeste ceva de aici Quote
1337 Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Hero sau Desire , crede-ma faci o alegere buna, dar eu ti-as recomanda Galaxy S-ul e mai capabil decat cele 2.Decat sa iti iei replica ia-ti un Nokia 1208, e mai bun. Quote
zippy Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 O sa ma gandesc am vazut pe o revista Galaxy S si mi se pare foarte OK...Dar HTC hero imi place si la design si la tot.. Quote
Guest User Name Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 decat sa iti iei o replica deasta...mai bine un nokia 1100.crede-ma ,ai sa vezi ca am dreptate ,daca o sa il iei. Quote
zippy Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 ok dar vroiam sa iau asa din curiozitate daca nu merge cum vreu eu cred ca macar ca pe un telefon simplu o sa pot sa il folosesc pana imi iau eu altul si sa vad poate vreau vreunun cocalar sa cumpere IPhone 4 "original" pe aici Quote
LLegoLLaS Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 decat chinezarii mai bine ai rabdare cateva luni si-ti iei unu' calumea Quote
sharkyz Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 OFF:nokia 1100,1208 frate cum puteti sa traiti cu asa ceva nu ca as avea vrun telefon prea bun dar dao dracu mai bn raman la alea de jucarie am un 3720c si un 5310 si sunt multumit de ele.Normal ca visez la un telefon mai bun dar momentan si cat timp depind de ai mei asta e tot ce pot.ON:parerea mea este sa mai astepti fara telefon sau sa cumperi unu la mana a-2 cat mai ieftin eu am gasit si cu 15 Ron si sa mai astepti pana aduni si in acelasi timp se ieftinesc astea care vrei.Succes la strans Quote