sTn* Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 (edited) El e omu vostru.YouTube - xXJuNyIXx92's Channel Edited September 25, 2010 by sTn* Quote
sTn* Posted September 25, 2010 Author Report Posted September 25, 2010 Daca ai nevoie de key la kis 2011 tipu asta are mereu..updatate saptamanal..nu prea gasesti asa ceva oricunde so hf ^^Te-am bagat in ceata cu titlu a? Quote
unom3 Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 nu va mai chinuiti fratilor cu "crack-uri" , "key-uri" sau "trial reset-uri" cea mai eficienta metoda este sa resetezi kaspersky din registri astfel: dezactivati self defence apoi inchideti de tot kaspersky si apoi folositi comanda RUN -> regedit-> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected\AVP9\environment iar la enviroment selectati PCID si modificati ultimele 3 cifre/litere de la sfarsit din {...} cu oricare altele(ex: 222, 342, 456, 567, etc) dupa ce a-ti facut acestea deschideti kaspersky si da-ti sa se activeze iar dupa net si apoi da-ti enable la self defence!merge garantat eu de vreo 4-5 luni folosesc aceasta metoda si nu mai am probleme . Merge si la Kaspersky PURE DOAR RESPECTATI PASI .;)Sa aveti o zi asa cum va doriti SALUTARE=; Quote
andr3i1 Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 Nu merge cum spui tu. Plus ca PCID pe windows7 x64 se gaseste in alt loc. Mi s-ar parea stupid ca ditamai compania sa lanseze un soft care se poate activa modificand 3 cifrea intr-un registru. Quote