rzvn Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 se poate fura un steam daca am toate fisierele din steamul cuiva ? daca as sti ce sa fac cu el asa face eu !! ??? Quote
Maverick Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Nu..........................de ce il minti mah?http://rstcenter.com/forum/23583-steam-account-hack.rst Quote
demon_zone Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Am vazut pe undeva (daca nu ma insel, tutorialul e facut de un om de pe rst) un tutorial, unde trebuia sa faci rost de ClientRegistry.blob din folder-ul de steam si puteai sa-i extragi parola. Poti sa-ti incerci norocul, deobicei, dind un search pe oDC.Conditia este ca user-ul respectiv sa aiba bifat "Memoreaza parola".Si ai nevoie de converter blob to ini.Uite si video-ul. 'gasitYouTube - HELLSCREAM6661's Channelia si converter blob2ini2blob.zipToate felicitarile merg la HellScream*subscriu, Maverik a fost mai rapid Quote
demon_zone Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 lol?eu ala l-am folositshit happens? ca mie nu mi-o detectat nimicsursa de unde l-am luat: CS.RIN.RU - Steam Underground Community • View topic - [REL]ClientRegistry.blob to ClientRegistry.ini and reverseblame them Quote
demon_zone Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Edit:sa-l citez pe pyth0n3 si pe HellScream#pyth0n32 weeks agoDin 29 Sep 2009? Steam nu mai salveaza passwordul fullOricum foloseste un key unic pt a cripta passwordurile in blobDaca se reinstaleaza sistemul operativ sansele sunt mai mici ca sa recuperezi password-ulOricum multi isi lasa passwordurile peste tot#HELLSCREAM66612 weeks ago@pyth0n3Corect, asta asa este, dar metoda inca functioneaza in anumite cazuri, pt ca, desi s-a faut update la steam, cei cu conturi create inainte de 29.11.09 vor folosi aceiasi metoda? de criptare a parolei.HELLSCREAM6661 2 weeks agoDe ce nu merge sa fac edit? Nu merge "Save" "Go Advanced" "Delete" "Cancel". Se blocheaza Quote
Maverick Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Nici mie nu mi l-a detectat (Bitdefender Total Security 2010 updatat la zi) dar cand am intrat in el nu mi-a deschis nimic:| Ceea ce ma duce cu gandul la un stealer, trojan etc. :S Quote
rzvn Posted September 25, 2010 Author Report Posted September 25, 2010 mno stie cineva un convertor care merge ca astea nu merg !! ?? Quote
fLr^ Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Ba merg foarte bine. Pune clientregistry.blob in folderul cu convertorul,apoi din cmd,du-te la calea convertorului si scrie blob2ini.exe si iti va aparea un fisier .ini. Quote
rzvn Posted September 25, 2010 Author Report Posted September 25, 2010 am gasit userul dar parola nu !! :-| Quote
rzvn Posted September 25, 2010 Author Report Posted September 25, 2010 (edited) eu cred ca nu mai este valabila asta pentru ca eu de ex am 2 conturi unul din 2008 si unul de luna trecuta si am cautat la mine si nici eu nu am trecute parolele si daca am remember password !! poate numa cei care au instalat steamul inainte de sep 2009 si cred ca sunt foarte putini + trebuie sa aiba si remeber pass !! si am vrut sa va intreb cum deschid de ex un stealer sau ceva ce are un virus eu am antivirus si mil sterge direct , daca opresc antivirusu am sanse mari sa primesc ceva virus voi cum faceti sa folositi programe hack ? eu am Kaspersky IN 2011 sau ma bine zis pe ce masina virtuala il rulati ? Edited September 25, 2010 by rzvn Quote