!_30 Posted September 10, 2006 Report Posted September 10, 2006 Ma gandeam de mult sa pun , ce IQ ai , ti l-ai testat ?uite cateva teste aici , fa un average si baga mare ce IQ ai : ( sincer , ca asa pot sa zica toti 500 ).http://ro.mensa.org/testerom.htmhttp://www.intelligencetest.com/test/signupuser.php Quote
eddie47 Posted September 11, 2006 Report Posted September 11, 2006 Eu am facut alte teste decat astea 2...Am facut 4 teste diferite [2 romana 2 engleza]Si mi-a iesit intotdeauna intre 120 si 123... deci am vreo 122IQPS: Average 90-110 Quote
Pastilatu' Posted September 11, 2006 Report Posted September 11, 2006 mie mie frica sa il verific ;D Quote
MiniDisc Posted September 12, 2006 Report Posted September 12, 2006 mi-a dat 129 , la altu mi-a arata 165 Quote
twaste Posted September 12, 2006 Report Posted September 12, 2006 Im stupid am luat mai putin de 100 la ala in eng ( Quote
!_30 Posted September 12, 2006 Author Report Posted September 12, 2006 Niste mentiuni pe care le am de facut :IQ-ul "aproape corect" se face in functie :*nu se folosesc alte materiale ajutatoare ( gen calculator , dictionare , Google sau alte mijloace de inspiratie ).*nu se petrce o zi la acelasi test pentru a putea obtine nota maxima , se incearca cat mai repede posibil , depinde si de perspicacitate.*nu se face testul de mai multe ori ( stiind in prealabil raspunsul)*se incearca a fi cat mai corecti cu putinta si de abia apoi va proclamati "belowww average"*se induc scuze pentru cei care au respectat conditiile . ;D Quote
eddie47 Posted September 14, 2006 Report Posted September 14, 2006 !_30;20465 wrote: Niste mentiuni pe care le am de facut :IQ-ul "aproape corect" se face in functie :*nu se folosesc alte materiale ajutatoare ( gen calculator , dictionare , Google sau alte mijloace de inspiratie ).*nu se petrce o zi la acelasi test pentru a putea obtine nota maxima , se incearca cat mai repede posibil , depinde si de perspicacitate.*nu se face testul de mai multe ori ( stiind in prealabil raspunsul)*se incearca a fi cat mai corecti cu putinta si de abia apoi va proclamati "belowww average"*se induc scuze pentru cei care au respectat conditiile . ;DEu1. N-am folosit nimic ajutator2. Mai mult de 30min n-am petrecut niciodata la vreunul din testele facute3. L-am facut doar 1 data [4 teste 1 data fiecare]4. BELOW inseamna sub ABOVE inseamna peste 5. Se accepta Quote