BogdanNBV Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 M-ar interesa un text editor pentru un lg kp501... vreau sa il folosesc pentru a scrie applicatii PHP sau io mai stiu ce imi trece prin cap intr-un moment dat... si ca sa nu uit ideea sa fac pe loc spre exemplu pe la scoala mai imi vin idei in ora de romana daca stiti ceva asemanator cu Notepad++ sau ceva care sa recunoasca limbajul de programare si daca se poate cu o tastatura qwerty cum este la opera mini 5 pentru telefoanele cu touch screen Quote
qbert Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Ma,pe java nu stiu,am cautat si eu.Pe symbian gasesti,eu aveam quick office,nu avea syntax highlighting dar iti faceai treaba. Quote
phreak Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Sa stai sa scrii pe un touchscreen programe ... cred ca mai degraba as dormi la ora.P.S : voi ati auzit de un pix si-o hartie? Quote
BogdanNBV Posted October 5, 2010 Author Report Posted October 5, 2010 @phreak e criza domne... i-auzi la tine pe foi + pasta si da as face mai bine pe un telefon pentru ca pot salva direct fisierul in format .txt sau .php si acasa numai il testez @qbert am sa mai caut EDIT: Cred ca am sa folosesc o applicatie Flash sper doar sa gasesc una Quote
skipper Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Java nu prea iti ofera mare suport in ceeea ce priveste editoarele de text.Ai putine variante,dar sunt...Aici ai incercat?Editor text Java Quote