zonamea Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 (edited) Rog Adminu sa inchida acest topic , s-a rezolvat problema. Edited October 14, 2010 by zonamea Quote
sennyor Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 Cine poate crea o thema wordpress asemanatoare cu Filme Noi, Filme 2010, Program TV, Program Cinema - MoviesBox.ro ma intereseaza cum sa apara filmele Ec aici trebuie facut un modul, ca thema o fac eu, in schimb ofer un script in preuna cu baza de date Promovare site GRATUIT! | Clasament General -> Adauga-ti site-ul acum! - Statistici Web - Analize Web Cine e interesat sa intre pe id-ul meu de mess rayden_toEu iti ofer gratis o carte de limba romana sa te pui cu burta pe ea... Quote
zonamea Posted October 12, 2010 Author Report Posted October 12, 2010 (edited) Hai ma dute ... ce ironic esti, esti tu vreun profesor de lb romana sau acesta e un forum de cautare de greseli gramatice ? Daca nu te intereseaza ori/sau nu stii sa faci ceea ce cer eu in postu asta, abtinete. Ca nu am cerut eu sa ma corectezi, poate am scris in graba de unde stii ? Exista un proverb " Cacatul tot cacat ramane orice-ai face orice-ai spune " De aceea nu stau multi pe forumu acest ca sunt multi rahati ca tine care se baga in seama , ca ... stii tu cine, nu vreau sa folosesc cuvinte urate, decat sa ajuti omu tu il corectezi ..., in fine... Edited October 12, 2010 by zonamea Quote
Xander Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 Si nu crezi ca are dreptate? "Cacatul tot cacat ramane orice-ai face orice-ai spune" ... foarte mare dreptate ai (traducere: Zonamea tot analfabet ramane indiferent de cate sfaturi primeste) Quote
zonamea Posted October 13, 2010 Author Report Posted October 13, 2010 eu analfabet ? dute ma ... hai arata-mi unde am gresit daca tot esti tare, si tu esti alta musca care se baga-n cacat ca si celalalt Quote
sennyor Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 (edited) 1 greseala:ofer un script in preuna cu baza 2a greseala:ma intereseaza cum sa apara filmele Ec 3a greseala:Cine e interesat sa intre pe id-ul meu de messMai pune-te si invata... Edited October 13, 2010 by sennyor Quote
zonamea Posted October 13, 2010 Author Report Posted October 13, 2010 Referitor la greseala nr 1. Nu e nici o greseala gramaticala , nu am gresit nimic, ma refeream ca dau scriptul + baza de date mysql , care o foloseste top-site.info ( utilizatori , statisticile, etc. ). Iar la greseala nr 2 e ceva banal, in loc de x am pus c, se. Iar la greseala nr 3 ma refeream sa ma apeleze pe id-ul meu de YM. Prin urmare am doar o greseala gramaticala si tu ma faci analfabet ? ... naspa. Faptu ca te bagi singur in subiect cu scopul de a ma corecta, nu de a raspunde referitor la topicul postat de mine, rezulta incultura si lipsa de cei 7 ani de acasa, precum si lipsa de scl. De acum in colo oameni ca tine am sa-i ignor nu merita bagati in seama, un om cult si cu o buna crestere nu ar comenta la greselile pe care le-am facut eu , tu esti un " smeker " care are pe acasa vreun P 2 sau p3 in cel mai bun caz, care se da mare dar nu are cu ce. Oricum , obs ca ai 239 de posturi, dintre care 230 cred ca sunt offtopic. Quote
Cril Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 de cand plm 'in preuna' exista in limba romana? Quote
ConraD Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Zonamea ai facut testul cu broscutele? Quote
zonamea Posted October 13, 2010 Author Report Posted October 13, 2010 7. Limbaj In Forum. Fara Flame(misto, caterinca) de useri, orice intrebari ar pune. Fara raspunsuri de genul:"foloseste google, n00b,etc.", pentru ca veti fi avertizatiCeea ce ati incalcat voi.ar trebui sa fiti avertizati, nu exista nici o regula in acest forum ... ele sunt scrise , dar de respectat... prea putin Quote